Skip to main content

AUDIENŢE. Victor Ponta la Antena 3, de trei ori peste Crin Antonescu de la B1

 

Sursa foto: Biziday.ro

Publicitate

USL TV. Duel Crin Antonescu şi Victor Ponta pe TV. Dacă premierul Victor Ponta era invitat la Sinteza zilei, pe Antena 3, Crin Antonescu era în platoul de la B1, în emisiunea lui Robert Turcescu, Sub semnul întrebării. Ce audienţe au făcut?

Cifrele arată că emisiunea de pe Antena 3, cu Victor Ponta, a avut audienţe de câteva ori mai mari decât B1 TV cu Crin Antonescu.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele pe intervalul în care s-au intersectat cele două emisiuni.

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, aproape 950.000 de români se uitau la Sinteza zilei cu Mihai Gâdea şi premierul Victor Ponta invitat. În acelaşi timp, la Robert Turcescu şi Crin Antonescu priveau 280.000 de români.

URBAN. La oraşe, cifrele Antena 3 cu Victor Ponta au fost de peste trei ori mai mari decât rezultatele B1 cu Crin Antonescu. Astfel, în timp de la Sinteza zilei erau aproape 620.000 de orăşeni pe minut, la B1 se uitau 176.000 de telespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. Cifrele din segmentul comercial sunt modeste pentru ambele staţii. Atât Victor Ponta, cât şi Crin Antonescu, au avut reprezentare slabă pe targetul între 18 şi 49 de ani. Astfel, la Antena 3 cu Victor Ponta se uitau 104.000 telespectatori din acest target. La B1 TV, 46.000 de persoane între 18 şi 49 de ani se uitau la Crin Antonescu.

Audienţa Antena 3 şi B1, luni, 17 februarie, pe intervalul de intersecţie Sinteza zilei (cu Victor Ponta invitat) – Sub semnul întrebării (cu Crin Antonescu în platou), 21.30-22.55):

NATIONAL URBAN COMERCIAL
Antena 3 940.000 (4,9 rtg) 618.000 (5,9) 104.000 (1,9)
B1TV 279.000 (1,5) 176.000 (1,7) 46.000 (0,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Trist , dar ADEVARAT !
  • xbs xbs
    Nu urmaresc niciodata B1, din principiu, deci titlul "Ponta de trei ori peste Antonescu" e tendentios. Nu conteaza invitatii, eu tot nu urmaresc postrul respectiv.
  • mariustm mariustm
    Dacă a3 are un rating așa mare și B1 așa mic de ce se uită așa puțină lume la a3 și așa multă la B1. Probabil pentru a3 a fost luat în calcul nr. celor care ... îi înjură.
  • X-ulescu X-ulescu
    Concluzia: Numai oamenii in etate si fara suport financiar solid(si ma exprim elegant) urmaresc A3 si, intr-o mai mica masura, B1. Ne mai mira de ce aceeasi politicieni castiga alegerile? Cand majoritatea voturilor vin din categoria enuntata mai sus rezultatele sunt proportionale cu cea a calitatii votantilor.
  • dragos dragos
    Normal ca Latrina3 sa fie peste B1TV. Pai planul de indobitocire a maselor e indeplinit. Minciunile spuse la nesfarsit de catre slugile latrinei ajung sa fie vazute ca adevaruri de catre cei spalati pe creiere. Nici cei de LABE1 nu sunt mai prejos, chiar daca in mai mica masura. Ca sa concluzionez, din cele 2 prefer Digi24.
  • mariana mariana
    eu m-am uitat la Robert Turcescu pe B1TV, insa trebuie spus ca nu m-am uitat de dragul lui antonescu ci pentru ca urmaresc B1TV si ziaristii deacolo mai putin pe socialista madalina puscalau.
  • Bianca Bianca
    E atat de bun Oancea incat atunci cand era la Antena 3 era praf audienta. S-au schimbat lucrurile dupa plecarea lui. Audienta a crescut odata cu venirea lui Gadea la conducere.
  • Barbu Barbu
    Comparatia e simplu de facut. in vreme ce prezenta lui Ponta a atras la Antena 3 aproape 300.000 de telespectatori in plus fata de media pe lunile decembrie si ianuarie, Antonescu a adus pe b1 doar 50.000 de telespectatori in plus...
  • Sabin Sabin
    Cine se mai si uita la B1, sa fim serioși...
  • jak77 jak77
    @Maya - da de cand stii tu cum se face televiziune !!??? daca esti asa priceputa pe cat te dai sau ii lauzi pe antenisti dc Antena3 este cea mai amendata televiziune de stiri pe 2013 , nu mai zic de Antena1 care a avut si emisia suspendata cand la dat pe E.Boc dezbracat asta numesti tu televiziune !!??http://www.paginademedia.ro/2013/12/campionii-amenzilor-in-2013-antenele-si-romania-tv-cele-mai-sanctionate-posturi/
  • mad79 mad79
    Maya(s)-vezi ca ai tai au pierit odata cu 12.12.2012 sau pe tine te-au ratacit :D
  • ilinois ilinois
    @Maya -Puisor mai studiaza si tu cate ceva ! Sorin Oancea vine ....., surpriza de la A3 ! Nu-i nimic , ti-a scapat dar nu mai posta tampenii ! EU M-AM UITAT LA B1Sub nici un motiv nu m-as uita la ABJECTIILE lui Gadea .
  • Maya Maya
    Pai despre ce vorbim aici? Cand vreodata labe1 tv va fi peste antena 3? Basistii aia trebuie mai intai sa faca televiziune si apoi sa spere la un rtg de 4.9
  • poweraxxel poweraxxel
    Interesant este de comparat audientele cu cele facute cu Basescu in studio la Turcescu ...
  • Andrei Andrei
    Eu m-am uitat la interviul cu Cacarau, care macar stie sa vorbeasca, nu ca Ponta, care era pupat in ruc de catre Gidea, ca acum sunt aliati. Astia de la A3 fura la audiente de nu-ti vine sa crezi, ca daca te uiti pe internet, toata lumea-i injura si rar gasesti cativa care sa se uite la ei sau poate ca lumea se uita la ei, dar nu recunoaste nimeni.

Trimite un comentariu

sus