Skip to main content

Cristi Burci: “Vrem ca Prima TV să promoveze în Divizia A”. Ştirile Prima TV, în colaborare cu redacţia Adevărul.

 

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Ce vrea Cristi Burci de la Prima TV, post care se va relansa cu o nouă grilă, prezentatată de Paginademedia.ro aici? Direcţia este divertismentul în general şi comedia, în special.

Cristian Burci, pentru Paginademedia.ro:

“În momentul de faţă, avem pe piaţa de entertainment TV două posturi de Divizia A – Pro TV şi Antena 1 - şi două de Divizia BKanal D şi Prima TV. Vrem ca, până la toamnă, Prima TV să promoveze în Divizia A.”

Ştirile de la Prima TV vor fi realizate în colaborare cu echipa cotidianului Adevărul, deţinut tot de Burci.

Cristian Burci:

Vom construi o televiziune care să se bazeze pe:

1. Ştiri echilibrate, dinamice, cu care telespectatorii să se poată identifica. Ştirile vor fi produse de echipa Prima TV împreună cu redacţia Adevărul.

2. Comedie – vrem să devenim prima staţie în producţia de comedie din România şi vom adăuga, pe lângă ce e acum la Prima TV – Cârcotaşii, Trăsniţii – producţii noi. Mondenii vor fi într-un nou format, cu guest star, cu band.

3. Filme de calitate – pachetele de filme vor conţine în special producţii de acţiune şi de comedie

Principiul de bază este Conţinutul este rege. Al doilea principiu: Prima TV trebuiă să producă un tip de conţinut care să fie difuzat pe TV, dar care să poată circula şi pe alte device-uri, fie că vorbim de tablete sau telefoane, fie că vorbim despre calculator sau laptop. Pornind de la aceste principii relansăm Prima TV”, a mai spus Cristian Burci.

Prima TV urmează să se relanseze în luna martie, cu o grilă în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate (de Mondenii se va ocupa Andrei Boncea). Florin Călinescu revine cu Chestiunea zilei, dar de la toamnă.

Citeşte care sunt noutăţile grilei Prima TV, pe Paginademedia.ro, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eugen Eugen
    Poate Burci va face ceva la Prima... productiile pe Pro si Antene sunt de tot rahatul, poate va aduce din ceea ce era bun in anii 90 - family sitcom, divertisment de calitate.... vom trai si vom vedea
  • geo geo
    Eu cred ca Prima, prin ceea ce incearca sa faca acum, tot incearca sa copie pe unii si pe altii - pe Pro tv la filme, pe Antene la divertisment, pe Digi24 si altii la stiri...desi stirile se prezinta destul de bine, in momentul de fata. Parerea mea este ca Prima este doar aspiranta spre Liga a II-a...
  • dani dani
    "vrem să devenim prima stație în producția de comedie din România și vom adăuga, pe lângă ce e acum la Prima TV – Cârcotașii, Trăsniții – producții noi. Mondenii vor fi într-un nou format, cu guest star, cu band." :)) Cum naiba sa devii principala statie de divertisment cand toate productiile de succes sunt la pro si la Antene.... Va dati seama cum vor ei sa devina principala statie de divertisment daca mai tin in grila Cronica, Trasnitii si Mondenii. N-au zis nimic de introducere HD, 16:9... Prea mult zgomot pentru nimic
  • Gion Uein Gion Uein
    Declaratii sforaitoare, investitii zero, tot felul de expirati resapati. Te apuca rasul. Iar amestecul asta de reporteri de ziar cu tv e jenibil, meseriile sunt diferite. Se vede treaba ca Burci nu stie pe ce lume traieste...

Trimite un comentariu

sus