Skip to main content

Dan Andronic despre poprirea conturilor EVZ: Vom face tot posibilul să ne desfăşurăm activitatea

 

DanAndronic-Gandul

Publicitate

Dan Andronic, asociatul majoritar al societăţii Editura Evenimentul şi Capital, a declarat, după ce fiscul a instituit sechestru pe bunurile companiei şi a pus poprire pe conturile sale, că va face tot posibilul ca publicaţiile Evz şi Capital să îşi desfăşoare activitatea, scrie Mediafax.

Fiscul a instituit sechestru pe bunurile companiei Editura Evenimentul şi Capital şi a pus poprire pe conturile societăţii şi ale terţilor, la câteva zile după ce firma a introdus cererea de intrare în insolvenţă, şi vor urma alte companii de presă.

Dan Andronic, care deţine 90% din acţiunile societăţii Editura Evenimentul şi Capital a spus că, dacă decizia ANAF vizează doar Evenimentul zilei şi Capital, "este nu numai abuzivă, dar şi cel puţin ciudată, politică chiar".

Dan Andronic a mai spus că situaţia presei este cea care se ştie. "Iar a presei scrise nici nu vreau să mai vorbesc, în condiţiile în care sunt companii de difuzare care intră în insolvenţă una după alta", a spus Andronic.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tbancu tbancu
    doar cei ce ''merita''
  • arcadefire arcadefire
    sunt tare curios daca isi mai iau aia salariile
  • mirela mirela
    Ia sa nu se mai planga patronii de presa. Alte sute de mii de firme din tara asta carora li se blocheaza conturile pentru intarzieri de o luna - doua ce sa mai zica? In cat timp a acumulat Editura evz datorii de 2 milioane de euro? De cat timp nu a mai platit taxele la stat? Pai parca erau ''de dreapta''... Sau ''dreapta'' asta e doar o gargara.
  • aura aura
    Danutz tata, fuga la Niro. S-a inchis robinetul ? Nu se mai face evaziune la dragon ? Nutzika nu cotizeaza cu nimic ? Si eu care credeam ca doar la RL sunt probleme. Vremuri grele !

Trimite un comentariu

sus