Skip to main content

Discovery, National Geographic şi History, în locul Antenelor pe Focus Sat

 
Discovery, National Geographic şi History, în locul Antenelor pe Focus Sat

Antena-satelit-Focus-Sat-MAX-AKTA_3473641_1273494757

UPDATE. Condiţiile financiare impuse de Antena 1 ar fi afectat abonaţii, spun oficialii FocusSat, într-o declaraţie pentru HotNews.ro. Compania continuă negocierile cu Antena Group. Declaraţia reprezentanţilor FocusSat, în articol.

Posturile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia şi GSPTV au fost înlocuite în grila operatorului FocusSat cu patru canale de documentare şi unul de filme - Bollywood TV.

Discovery Science, Discovery World, National Geographic Wild, History Channel şi Bollywood TV iau locul celor cinci canale ale trustului Intact.

"Începând de astăzi (6 februarie), toţi clienţii Focus Sat vor beneficia de cinci canale de top în pachetul Familia, fără costuri suplimentare", anunţă operatorul de televiziune prin satelit, pe site-ul oficial.

CONTEXT. Ce s-a întâmplat?

Compania Antena Group a anunţat, ieri, că FocusSat nu-i mai retransmite canalele.

“Partile nu au cazut de acord în ceea ce priveste termenii comerciali“, explicau, ieri, oficialii Antena Group ieşirea posturilor sale din grila Focus Sat, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Antena Group preciza că este "în continuare deschisă negocierilor compania Focus Sat, in vederea gasirii unei solutii in favoarea publicului telespectator”.

Anunţul complet al Focus Sat:

"Din dorinţa de a reduce inconvenienţele create de suspendarea canalelor Antena Group din grilă, începând de astăzi, toţi clienţii Focus Sat vor beneficia de 5 canale de top din pachetul Familia, fără costuri suplimentare.

Astfel, vă veţi bucura de cele mai inedite documentare difuzate de Discovery Science sau Discovery World, precum şi de călătorii memorabile în paradisul sălbatic, transmise de National Geographic Wild. În plus, History Channel va dezvălui intrigi care au marcat istoria, în timp ce Bollywood TV vine cu poveşti seducătoare din cultura indiană." (potrivit site-ului focussat.ro)

FocusSat, pentru HotNews.ro: Este o situaţie temporară. Se depun eforturi pentru ajungerea la o intelegere cu Antena Group

"Mentionam ca este o situatie temporara ce vine ca urmare a incercarii Antena Group de a ne impune conditii care ar fi afectat negativ clientii. Se depun eforturi pentru ajungerea intr-un termen cat mai scurt posibil la o intelegere cu Antena Group. Totodata, Focus Sat analizeaza posibilitatea de a adauga noi canale in grila, in perioada urmatoare, astfel incat toti clientii care au pachetele Familia si Mozaic sa se poate bucura de o grila extinsa, cu un continut variat", a declarat FocusSat, pentru HotNews.ro.

Focus Sat are peste 300 de mii de abonaţi. La data de 30 septembrie 2013, serviciul de televiziune prin satelit al UPC avea 317.500 de abonaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Moromete Moromete
    De salutat ideea celor de la Focus Sat. Poate "aprind becul" si aia de la Digi.
  • kkozoo kkozoo
    O alegere buna fata de dejectiile intact...
  • Eugen Eugen
    Si fraierii care au platit pentru pachetul mozaic adica eu ???? Ce beneficii am de la Focussat ? Decat sa ma mut la concurenta

Trimite un comentariu

sus