Skip to main content

Dispută despre ce înseamnă să faci radio. Cabral: Ce mare scofala să faci radio? Striblea: Cabral, ai spus o prostie

 

Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

Publicitate

Cătălin Striblea şi Cabral polemizează despre cât este de greu să lucrezi în radio. Subiectul a fost lansat de către Cabral, prezentator la Acasă TV, într-o postare pe blogul său sub titlul „Microfoniştii. Cât de greu este să faci radio”.

„Nu ai preocuparea constientei corpului şi a comunicării non-verbale, nu trebuie să te concentrezi la asta. Nu ai stresul orientării faţă de camera sau faţă de lumină. Poţi sa ai orice moacă vrei, să te îmbraci cum vrei, să stai cum vrei... cât timp ţii gura aproape de microfon şi dai din buze”, a scris el pe blog.

„Mai mult... ai interventii scurte, cat de-un haha-hihi, apoi jingle si intra piesa... vai ce-am mai muncit, hai afara la un cico!”, a mai completat el.

„Acum... pe mine m-au crescut ai mei atent la ce vorbesc, asa ca ma gandesc ca sunt sanse sa gresesc. Intrebarea este simpla: cat de greu este sa faci radio?”, îşi îndeamnă el cititorii.

Un răspuns a venit de la jurnalistul Cătălin Striblea, pe blogul său, sub un titlu scurt şi tăios: „Cabral, ai spus o prostie”. „Singura ta circumstanţă atenuantă e că într-adevăr în România nu ai unde asculta radio”, a scris jurnalistul de la România TV.

„Da, Cabral. E greu să faci radio adevărat. Noi în România am avut unul singur aproape de ideea asta: RealitateaFm. Unde singurele argumente pe care le-am avut au fost vocile şi ideile noastre. Unde dimineaţa nu exista muzică, ci doar informaţie şi opinie”, a explicat Striblea.

„Sigur, ai dreptate când spui că nu ne păsa cu ce ne îmbrăcam. Iartă-ne că nu ne-am gândit şi la asta. Am fi făcut-o, dacă ştiam că e important pentru publicul nostru. Şi da, e de ajuns să pui buziţele în faţa microfonului ca să-ţi faci treaba. Doar că ele trebuie însoţite de mult creier”, a mai adăugat el.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Satan Satan
    Unul ce lucreaza la ,,SENZATIONAL, BOMBA, CEA MAI, CEL MAI ... pe scurt NOUL OTV" sa vorbeasca despre calitate ?
  • ziDzi ziDzi
    la cat de ascultate sunt radiourile in Romania nu i mare smecherie sa fii la Radio Dj , inafara de Radio Romania restu au aceiasi muzica si cam atat
  • saharabounce saharabounce
    E foarte ușor sa faci radio? Tu ce știi să faci monkey? Sa citesti pe prompter la fel ca soția ta.nimic altceva.actor nu ai talent și nimic altceva.și te dai în spectacol cu fetița aia de solcanu marii artiștii,care din fericire nu mai este.hai pa nontalent.
  • reporter reporter
    cabral a spus o prostie, da!
    iar striblea a continuat cu o prostie și mai mare... radio de opinie zice el!
  • Mircea R. Mircea R.
    Striblea, numai un om cu mintile ratacite (sic!) poate afirma ca un singur post de radio atinge perfectiunea iar perfectiunea asta inseamna vocile si ideile de la Realitatea FM… Nu te opresti aici (bine ai fi facut sa…) si imi dai de inteles ca dimineata perfecta a unui om sanatos la cap (din nou, iarta-ma…) e cea in care, la radio, ”nu exista muzică, ci doar informație și opinie”…. Striblea, presupunand ca e asa si ca ai dreptate, opinia cui sa ascult eu, dimineata la rado? A ta? A colegilor tai?… Nu iti ajunge ca Romania e asa cum e (adica vai de capul si de steaua ei, ca sa fiu mai clar) si din cauza unor inși aparuti de cine stie unde, care isi repeta obsesiv, din zori si pana-n noapte, opiniile fara sa stie care e realitatea?… Striblea, sfatul meu este ca dimineata, tu alaturi de altii de teapa ta, sa asculti muzica. Fara informatii si fara opinii...
  • stefan stefan
    Pai si pana acum ceafost?
  • bahmu bahmu
    Cabral este acum doar cititor de prompter.
  • Andrei Andrei
    Striblea a avut mereu audiente egale cu IQ-ul sau si-si permite sa-i dea lectii unuia care lucreaza la cel mai puternic trust din Romania si care stie foarte bine ce inseamna profesionalismul din audiovizual. E ca si cum s-ar duce Marius Tuca Show la Larry King si i-ar spune ca nu stie cu ce se manaca Talk Show-urile.
  • mirceA mirceA
    Oare toti imbecilii s-au adunat la Acasa TV ?!
  • Petre Tutea Petre Tutea
    @Vai... Mihai! Care e postul de radio pe care poti sa il asculti tu?
  • stefan stefan
    Catalin Striblea Aplecat dela Radio Iasi la BBC si dupaacea la Televiziune.
  • Robu Williams Robu Williams
    Cabral zi-o p-aia: Sa dea Dumnezeu sa va ia radioul! Si pleci dupa colega Solcanu!:)
  • mihai mihai
    Striblea face acelasi lucru pe care il face si Cabral cu siguranta fara sa vrea . Ignora DJ ii de radio , animatorii de programe in FM care fac radio ,dar evident la un radio muzical si nu unul de stiri /talk-radio.Spune superior ca "in Romania nu ai unde asculta radio " . Parafrazandu-l as putea spune si eu ca in Romania nu ai unde sa vezi o televiziune de stiri ci doar emisiuni in platou cu diversi invitati .

Trimite un comentariu

sus