Skip to main content

Doi ani de Digi 24, pe 1 martie, aniversaţi cu producţii noi. Digi 24 vrea să afle Cât s-a furat în România?

 

digi 24 (2)

Publicitate

Postul Digi 24 aniversează doi ani de la începerea emisiei cu patru campanii noi. Sanda Nicola şi Cosmin Prelipceanu vor organiza o dezbatere la care vor participa un politician, doi moderatori, sute de studenţi, profesori examinatori. Totul se va întâmpla în cadrul emisiunii „Raport de tara", care debutează în 10 martie la Digi24 şi va avea loc în Aula Academiei de Studii Economice.

În plus televiziunea de ştiri a înfiinţat un departament special care caută răspuns la întrebarea „Cât s-a furat în România?" şi, până la finele anului, Digi24 intră în culisele marilor afaceri păguboase în cadrul campaniei „Romania furată".

La 25 de ani de la Revolutie, postul de ştiri lansează campania „1989: anul care a schimbat lumea".

Povestile si portretele oamenilor obisnuiti care, nebagati in seama, fac lucruri exatrordinare, ale celor care actioneaza se regasesc, din martie, in campania „Oameni."

Program special pe 1 martie
Pe parcusurul intregii zile Digi24 difuzeaza editii speciale ale emisiunilor „Jurnal pentru copii", „La volan", „2.0", „Digicult", „Tinerete fara batranete", „Sanatatea in bucate", „Ca-n filme", „Bonton", „Din interior", „Bussines Club" si „Pasaport diplomatic".

Dimineata incepe cu echipa Digimatinalului, iar pe parcursul zilei Roxana Lazarescu, Sanda Niccola, Alice Iacobescu, Adriana Nedelea, Adriana Muraru si Liana Alexandru vor îmbrăca haine de sărbătoare şi , alături de invitaţii lor, vor vorbi, în imagini, despre istoria Digi24.

Cosmin Prelipceanu, redactorul-sef Digi24: „Jurnalismul Digi24 este un jurnalism matur, care nu se lasă impresionat de distorsiunile foarte frecvente în media din România. Le oferim telespectatorilor informaţie, măsurăm lucrul acesta şi suntem, de departe, canalul care oferă cele mai multe ştiri."

Pe 1 martie, de la ora 19.00, Cosmin Prelipceanu prezinta o ediţie specială a „Jurnalului de seara", care cuprinde un tur de forţă în intrega ţară şi o prezentare a proiectelor Digi24 din 2014. De la 21.00 Sanda Nicola are un invitat special, pe directorul TNB, Ion Caramitru.

Seara aniversara se încheie cu două interviuri marca „Imparţial", realizate de Luca Niculescu, care are îi va avea invitaţi pe Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cosmin cosmin
    da chiar, astia ce culoare au ?
  • radu radu
    Digi24?Cine-s astia si pe unde dau cu sapa?a probabil din gasca ungurului....no,thanks,nu am nevoie de pupincuristii steagului secuiesc!ai auzit,mad79?
  • Moromete Moromete
    "Digi 24 vrea să afle cât s-a furat în România" ?

    Ar trebui sa inceapa cu ei. Hoti mai mari ca ei, n-am vazut pana acum.
  • Danny Danny
    La multi ani, Digi 24! Echidistanta pe care o afisati intr-un spatiu media din ce in ce mai partinitor este un lucru demn de apreciat!
  • Jiji Jiji
    Ne place audienta voastra. E cat preputul de colibri. Tineti-o tot asa!
  • john john
    Contracte pe 6 luni; cine nu corespunde nu mai pupa alte 6 luni. Nasol.
  • mad79 mad79
    La multi ani Digi24!
    Sunteti singurul post de stiri,care isi meria cu adevarat titulatura de,POST DE STIRI!
    ps.Ranchiuna in alta parte va rugam!
  • Guma Guma
    Rusinos din partea lui Digi24 ca se lauda cu munca unor oameni pe care patronatul, ajutat de Prelipceanu, i-a dat afara. Doi ani de Digi24? Nuuu! Doi ani in care dupa ce unii au muncit, i-am dat afara ca sa ne aducem prietenii din televiziuni falimentare. Domnule Tesari, presa e un business ca oricare altul. Noi, jurnalistii care ti-am facut televiziune am fost partenerii tai in asta, iar tu ne-ai dat o tzeapa! O sa-ti stricam si noi imaginea in afara Romaniei, acolo unde chiar conteaza sa fii onest. Aici in Romania cu cat esti mai hot, cu atat esti mai apreciat, deci nu se pune, dar mai inspre vest, acolo unde-l trimiti tu pe Oprea, ca sa negocieze in limbi straine, va fi greu sa mai ai credibilitate. Te-ai pus cu cine nu trebuie. Jurnalistii nu sunt cablisti.

Trimite un comentariu

sus