Skip to main content

Fetele lu' domn Profesor şi Liviu Vârciu fug din calea lui Messi. Debutul programelor Kanal D, decalat cu o săptămână

 

Fetele lu' dom' Profesor_Kanal DPostul de televiziune Kanal D a decis să amâne, cu o săptămână, debutul a două programe noi din grila sa de primăvară.

Publicitate

Este vorba de noua emisiune-concurs prezentată de Liviu Vârciu, Deschide Camera Comorilor, şi serialul românesc produs în studiourile de la Buftea - Fetele lu'domn Profesor.

Oficialii postului au confrimat că atât emisiunea Deschide Camera Comorilor, cât şi serialul Fetele lu'domn Profesor vor avea premiera pe 12 martie şi nu pe 5 martie, cum anunţaseră iniţial. Aceştia nu au precizat care este motivul acestei amânări.

Cele două programe îşi păstrează ziua (miercuri) şi orele de difuzare: Deschide camera comorilor (începând cu ora 20.00) şi Fetele lu' domn Profesor (21.15).

Dacă data lansării ar fi rămas 5 martie, noul serial care îl are ca protagonist pe Cătălin Căţoiu (Ţeavă) s-ar fi intersectat cu meciul România - Argentina, ce va fi difuzat de Pro TV, începând cu ora 21.00.

Lionel Messi şi 80% din vedetele naţionalei Argentinei vor juca o partidă amicală cu România, pe 5 martie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Despre emisiunea Deschide Camera Comorilor şi serialul Fetele lu' domn Profesor

Deschide Camera Comorilor” este o nouă emisiune concurs, un show de cultură generală şi probe fizice. Noul program prezentat de Liviu Vârciu la Kanal D are la bază formatul israelian Raid the Cage, distribuit la nivel internaţional de Sony Pictures Television, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Fetele lu’ dom’ Profesor” este un serial românesc de comedie filmat în studiourile de la Buftea. Noul serial de la Kanal D îl are în rol principal pe Cătălin Căţoiu (Ţeavă). În serial joacă şi Octavian Strunilă, care este şi scenarist al noii producţii. Mai multe detalii despre această producţie găsiţi AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Pe varciu - zgarciu vreau sa-l caut si sa-l bat... Asa, fara nici un motiv... E inadmisibil sa apara Haimanaua asta pe micul ecran... Va dau detalii dupa ce o sa ne incingem...Care pe care...
  • Andrei Andrei
    Apropo.....si pe Antena 1 era programat sa inceapa pe 27.02 Next Star dar vazand audientele de joi (13.02) au decis sa inceapa mai repede difuzarea cu o saptamana

Trimite un comentariu

sus