Skip to main content

Hotnews: O fostă şefă din Intact, Camelia Pătru, pe cale să preia conducerea Economicului la TVR

 

Sursa Foto: Mediafax Foto
Sursa Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Camelia Pătru, care multi ani a fost şefă în cadrul Antenelor, este pe cale sa preia conducerea Departamentului Economic la TVR, de unde pleacă Mihaela Botea, actualul "coordonator cu atributii de Director Economic", scrie HotNews.

Stelian Tănase, preşedinte interimar al TVR, a precizat pentru HotNewsMihaela Botea pleacă "prin transfer" şi că dosarele departamentului sunt acum preluate de Camelia Pătru, pe care conducerea Televiziunii mai are sa o valideze oficial la conducerea departamentului economic, pentru o perioadă de interimat.

Stelian Tănase a mai spus că a ales-o pe Camelia Pătru datorită "experienţei ei în televiziune, care m-a mulţumit", el având de ales între aceasta şi o altă persoană "cu experienţă mai mult ministerială".

Camelia Patru a fost, intre 1998-2005, director executiv Intact Advertising, apoi, pana in 2008, director executiv Intact Production/Antena 1, dupa care, timp de doi ani, director de achizitii de programe locale Antena 1, iar intre 2010-2012, sefa achizitiilor de programe locale pe Antena Group. Dupa ce a plecat din Intact, ea este, de la inceputul lui 2013, senior media consultant prin firma Campa Media SRL.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miruna Mihaela Miruna Mihaela
    angajat la vantu' , "cumatra" Camelia pe oriunde a poposit intotdeauna cred ca a fost "un fel de". Chiar crede cineva ca ar fi omul potrivit sa salveze ce mai este de salvat in TVR? Quod erat demonstrandum la MBC si pe o mai fi fost . Cand nu faci nimic atatea luni ca sa-ti platesti angajatii de pe spinarea carora manaci cozonac , arata capabilitatea si Faptul ca are asemenea zurgalai inseamna ca ceva pute in ceea ce o priveste.
  • Zoly Zoly
    Daca tvr ul n-am murit inca, cu Patru Cameleonica asta chiar ca are toate sansele! A verificat-o cineva ce si cat stiecu ce se mananca o televiziune? Chiar vreti sa omorati si sa ingropati TVR? Fosila asta impostoare se ghideaza doar dupa mirosul banilor multi,foarte multi. Habar nu are de ceea ce inseamna televiziune. Pana si voiculescu s-a prins, destul de tarziu, ca este doar hoata care-si trage spuza doar pe turta ei si a aruncat-o din antene ca pe o infectie. Baba improvizeaza si exploateaza orice oportunitate doar cat sa para ca se pricepe. Stie perfect cum sa-si traga spagi consistente, tepuieste, smenuieste sefi si angajati cu zambetul pe fata si fara remuscare. R.I.P TVR .
  • mihai mihai
    Felicitari celui care se semneaza angajatu lu vantu ,stie exact ce a facut aceasta impostoare numita CAMELIA PATRU!Trebuie sa explice cum platea sau mai bine zis nu i platea pe cei care munceau la THE MONEY CHANNEL!!
    Sper ca STELIAN TANASE sa fie dat afara inainte sa o angajeze pe JEGOASA asta care a TEPUIT multi oameni!II rog pe cei careau cunoscut-o sa vorbeasca despre CAMELIA PATRU!!
  • prapastiosu prapastiosu
    Are dreptate angajatu' lu'vantu, madam Camelia a poposit si pe la Murad, sau cum se mai spune The Money Channel, adusa de pensionarul tepar Vlady Bogdanescu, dat afara de Paszkany de la Transilvania. Apare doar numele firmei ei in contract cu MBC! Cand s-a imputit treaba, prietenia ei cu Mura de la Realitatea, a ajutat-o sa ajunga la Stelica far'de frica. Asa a ajuns marele jeg Stelian sa o bage la TVR fara concurs!
    Marele partid Pile Relatii Cunostinte e inca la putere in Romania post decembrista si nu mai conteaza competentele profesionale!
  • mary mary
    Te pui cu Scatiu??? El le stie pe toate, ca doar i-a suflat vantu prin buzunare...
  • anna anna
    camelia patru= prostia femeiasca. o depasita profesional de cel putin 10 ani. a stat in antena doar ptr ca e fina lui voiculescu. cum dracu sa o iei pe asta care a tinut ani de zile antena pe loc. pai stiati ca aia de la dansez ptr tine au venit sa vanda emisiunea la antena si cucoana asta care miroase a naftalina a spus ca e o emisiune proasta?
  • nadia nitov nadia nitov
    cand o institutie trebuie ucisa faci exact ce i se face televiziunii romane. aduci oameni din afara pe salarii grele care se vor murdari cu sangele victimei! :( nu mai da nimeni un concurs, nu mai prezinta nimeni un proiect, uita toti pusii de partide ca tvr are o lege de organizare si functionare 41/1994 reactualizata in 2001. e o graba in a fura si demola ce mai e de furat si demolat din tvr care te lasa interzis! :( practic ii vezi cum fura, tipi sa atragi atentia, dar nu exista nimeni care sa-i opreasca! pentru ca ei nu fura DOAR pentru ei, ci cu DEDICATIE pentru cei care i-au numit acolo ca sa FURE! si atunci nu-ti mai ramane decat sa-i blestemi si sa scuipi gros cand le auzi numele! :(
  • angajat la' vantu... angajat la' vantu...
    vai, vai, vai, petrisoare... nu esti informat deloc !!!
    de la inceputul lui 2013 pana in toamna lui 2013, "cumatra" camelia patru a fost "un fel de" director financiar la "MBC" (murad broadcast corporation) THE MONEYCHANNEL (floreasca) pe intelesul tuturor... il toca de bani pe arab impreuna cu "superoamenii de televiziune" a se citi "tepari" dan musetoiu, lucian morteanu, dan apostol si vladi bogdanescu. si ca sa fie tacamul complet a tepuit si vreo 40-50 de angajati la momentul respectiv neplatindu-le salariile vreo 2 luni de zile. petrisoare, te respect si imi place ceea ce publici, dar nu prea ti-ai facut lectiile. mai sapa, mai sapa !!! hai cu bafta !

Trimite un comentariu

sus