Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Vacanţa Mare a semnat cu Antena 1. Mugur Mihăescu despre noua emisiune

 

Mugur Mihăescu revine cu Vacanţa Mare pe TV, alături de Radu Pietreanu. Foto: Andreea Balaurea, Mediafax Foto

Publicitate

EXCLUSIV. Vacanţa Mare cu Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu revine la televizor. “Am semnat cu Antena 1”, a declarat într-un interviu acrodat în exclusivitate Paginademedia.ro Mugur Mihăescu.

În interviul acordat Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu spune că emisiunea se va numi Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor, va avea 12 ediţi şi va fi pe post la sfârşitul lunii februarie. De ce “Bătălia generaţiilor”? Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu se vor lupta cu “o gaşcă de tineri feisbuchişti”.

“Suntem noi doi contra restului lumii şi vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanţa Mare pe televizor”, spune Mugur Mihăescu.

Cunoscutul personaj Garcea va apărea doar de câteva ori pentru că “am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem şi la ceea ce vom deveni.”

Interviul acordat în exclusivitate Paginademedia.ro de Mugur Mihăescu, pe larg:

Petrişor Obae: Cum se va numi emisiunea şi când va fi pe post?

Mugur Mihăescu: Am semnat cu Antena 1. Se va numi Vacanţa Mare - Bătălia generaţiilor. Ne batem cu o gaşcă de feisbuchişti. Va fi pe post la sfârşitul lunii februarie.

Cum aşa?

Eu şi Radu (Pietreanu n. red.) contra restului lumii. Sunt tineri între 17 şi 22 de ani. Am făcut un casting ca să îi alegem. În gaşca de tineri este şi fata lui Dan Sava (membru Vacanţa Mare, care s-a stins în 1999 într-un accident de circulaţie n. red).

Cine mai este în Vacanţa Mare?

Suntem doar noi doi şi vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanţa Mare pe televizor.

Acum câţiva ani, Vacanţa Mare era percepută ca având un umor “mai jos”, vulgar.

Noi veneam pe partea de TV, la vremea respectivă, din Stand Up Comedy şi ni se spunea că suntem vulgari pentru că le luam celorlalţi pâinea de la gură. Devenisem monopol pe spectacole. Şi atunci ne-au făcut în fel şi chip.

Acum avem copii, este altceva. Nu mai poţi aborda un anume gen de umor.

Să vorbim despre emisiune. Cum va fi?

Vor fi trei părţi principale în această emisiune.

Prima parte va fi de stand up comedy, cum făceam pe vremuri pe scenă, dar cu un umor adaptat generaţiei noastre. Acum avem copii, este altceva. Nu mai poţi adorda un anume gen de umor.

A doua parte va fi de Reality-show. Aceasta conţine bătălia propriu-zisă între generaţii. Cu diverse probe. Nu dau multe date, vă las să vedeţi. Doar un exemplu: în prima ediţie, la întrecerea de sport extrem, cei tineri vin cu skateboardul, iar noi, cu ce era când eram noi tineri: căruciorul cu rulmenţi.

A treia parte este cu secvenţe scurte, trase ca nşte filmuleţe.

În ce zi va fi emisiunea?

Nu ştiu, cei de la televiziune vor stabili. Ştiu doar că va avea o oră şi jumătate şi va fi între orele 20.30 şi 22.00.

Garcea, aproape inexistent în emisiune

Reveniţi după o pauză de patru ani. Care crezi că e punctul vostru forte?

În stilul de umor din România nu s-a schimbat nimic în ultimii ani. Totul a fost doar un fel de variaţiuni pe aceeaşi temă. Noi încercăm să reinventăm ceva.

Revine şi Garcea?

Foarte rar. Dacă apare de două ori în 12 emisiuni. Am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem şi la ceea ce vom deveni. La 50 de ani vezi altfel lucrurile, ai o altă perspectivă.

Tu ai 50 de ani?

Nu, Radu a împlinit. Eu am 47.

Citeşte şi: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • j j
    Asta inseamna ca nu vor mai fi leana cu costel,axinte,lila,francfurt,mitica,romica,gogu si fane?Ca pe mine mereu m-au amuzat personajele astea,garcea nu prea...
  • Nick Nick
    Buna seara !
    Oare a observat cineva (macar autorul articolului sau web master-ul site-ului, daca nu chiar si vizitatorii lui) ca scrie "punctual" in loc de "punctul" in fraza "Reveniți după o pauză de patru ani. Care crezi că e punctual vostru forte?" ?!?!
    Daca si cind aflati, ar fi foarte bine sa adaugati ziua exacta de incepere a noilor emisiuni "Vacanta Mare" (in caz ca dvs. nu mergeti pe ideea foarte gresita "gasesti pe net", adica in alte site-uri care tin la vizitatorii proprii) si voi reveni sa aflu de aici acea informatie.
    Multumesc mult !
  • Jim Beam Jim Beam
    Daca baga ceva cu Basescu si Udrea succesul e garantat.
    De fapt la Antene poti sa faci orice fel de emisiune, daca folosesti in mod repetat cuvintele Basescu, Udrea, Boc etc. succesul emisiunii e asigurat.
  • Jurevycius Jurevycius
    exact asta am vrut sa spun si eu, acesti penibili au dat faliment in afecarile lor, au dat faliment pentru ca ei nu sunt oameni de afaceri, ei sunt comedianti, asta nu au inteles,dar din pacate pentru ei astazi sunt niste comedianti expirati
  • acidutzu acidutzu
    Nu cred ca vor rupe gura târgului, audiențe in media postului !
  • Alex.D Alex.D
    Poate nu vrea sa piarda noul serial cu Horatiu Malaiele si Ileana Stana Ionescu.

    Ramaneti voi cu resapari de vacante mari ...buzdugani...morari...borzi...capatosi...gherghi etc. si las ca ramanem noi astialalti seriale ok cu actori mai mult decat ok (si nu ma refer la langalanga band...mai sunt si exceptii) si emisiuni bune care chiar fac audienta.
  • cristina cristina
    mad 79 te rog sa vezi ce audiente au avut cand au plecat din PRO la Kanald ! :)
  • mad79 mad79
    Vai de capul meu ce natiune de 2 lei suntem,daca am revenit cu prafuitii astia pe ecran.
    Astia erau buni in anii 90,acum trebuie sa fie altii in locul lor.
    Cei care fac stand up comrdi prin Bucuresti si tara sunt de 1000 de ori mai amuzanti ,ca si CRETINII ASTIA DOI.Dr au dat faliment cu afacerile lor si iau luat la pret de taraba,iar romanul pune botul.
    Audientele vor rupe norii analfabetii astia!
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Vomă.
  • andy andy
    audienta serialului o viata noua,o postati?
  • mile mile
    cristina , lasa-ne , incep crimele de la ora 5 , vezi sa nu le pierzi
  • Dinu Dinu
    Chiar si momentele cu Leana si Costel erau mai bune decat glumele din Las Fierbinti. Umorul grupului Vacanta Mare ar putea sa fie prea fin pentru ce se consuma azi..
  • cristina cristina
    nu mai pupa atat de mult popo-urile Antenelor ! :)
  • excelsior excelsior
    iar o sa-si bage nasul badea si o sa-i oblige sa-l invite si pe el ...
  • Tibanu Tibanu
    Bravo!

Trimite un comentariu

sus