Skip to main content

INTERVIU EXCLUSIV. Vacanţa Mare a semnat cu Antena 1. Mugur Mihăescu despre noua emisiune

 

Mugur Mihăescu revine cu Vacanţa Mare pe TV, alături de Radu Pietreanu. Foto: Andreea Balaurea, Mediafax Foto

Publicitate

EXCLUSIV. Vacanţa Mare cu Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu revine la televizor. “Am semnat cu Antena 1”, a declarat într-un interviu acrodat în exclusivitate Paginademedia.ro Mugur Mihăescu.

În interviul acordat Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu spune că emisiunea se va numi Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor, va avea 12 ediţi şi va fi pe post la sfârşitul lunii februarie. De ce “Bătălia generaţiilor”? Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu se vor lupta cu “o gaşcă de tineri feisbuchişti”.

“Suntem noi doi contra restului lumii şi vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanţa Mare pe televizor”, spune Mugur Mihăescu.

Cunoscutul personaj Garcea va apărea doar de câteva ori pentru că “am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem şi la ceea ce vom deveni.”

Interviul acordat în exclusivitate Paginademedia.ro de Mugur Mihăescu, pe larg:

Petrişor Obae: Cum se va numi emisiunea şi când va fi pe post?

Mugur Mihăescu: Am semnat cu Antena 1. Se va numi Vacanţa Mare - Bătălia generaţiilor. Ne batem cu o gaşcă de feisbuchişti. Va fi pe post la sfârşitul lunii februarie.

Cum aşa?

Eu şi Radu (Pietreanu n. red.) contra restului lumii. Sunt tineri între 17 şi 22 de ani. Am făcut un casting ca să îi alegem. În gaşca de tineri este şi fata lui Dan Sava (membru Vacanţa Mare, care s-a stins în 1999 într-un accident de circulaţie n. red).

Cine mai este în Vacanţa Mare?

Suntem doar noi doi şi vom face ceva care nu va semăna cu nimic din ce a făcut Vacanţa Mare pe televizor.

Acum câţiva ani, Vacanţa Mare era percepută ca având un umor “mai jos”, vulgar.

Noi veneam pe partea de TV, la vremea respectivă, din Stand Up Comedy şi ni se spunea că suntem vulgari pentru că le luam celorlalţi pâinea de la gură. Devenisem monopol pe spectacole. Şi atunci ne-au făcut în fel şi chip.

Acum avem copii, este altceva. Nu mai poţi aborda un anume gen de umor.

Să vorbim despre emisiune. Cum va fi?

Vor fi trei părţi principale în această emisiune.

Prima parte va fi de stand up comedy, cum făceam pe vremuri pe scenă, dar cu un umor adaptat generaţiei noastre. Acum avem copii, este altceva. Nu mai poţi adorda un anume gen de umor.

A doua parte va fi de Reality-show. Aceasta conţine bătălia propriu-zisă între generaţii. Cu diverse probe. Nu dau multe date, vă las să vedeţi. Doar un exemplu: în prima ediţie, la întrecerea de sport extrem, cei tineri vin cu skateboardul, iar noi, cu ce era când eram noi tineri: căruciorul cu rulmenţi.

A treia parte este cu secvenţe scurte, trase ca nşte filmuleţe.

În ce zi va fi emisiunea?

Nu ştiu, cei de la televiziune vor stabili. Ştiu doar că va avea o oră şi jumătate şi va fi între orele 20.30 şi 22.00.

Garcea, aproape inexistent în emisiune

Reveniţi după o pauză de patru ani. Care crezi că e punctul vostru forte?

În stilul de umor din România nu s-a schimbat nimic în ultimii ani. Totul a fost doar un fel de variaţiuni pe aceeaşi temă. Noi încercăm să reinventăm ceva.

Revine şi Garcea?

Foarte rar. Dacă apare de două ori în 12 emisiuni. Am lăsat trecutul, acum ne uităm la ce suntem şi la ceea ce vom deveni. La 50 de ani vezi altfel lucrurile, ai o altă perspectivă.

Tu ai 50 de ani?

Nu, Radu a împlinit. Eu am 47.

Citeşte şi: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    vacanta mare a facut o alegere buna

Trimite un comentariu

sus