Skip to main content

Iura Luncaşu, regizorul Pariu cu viaţa, State de România şi Inimă de ţigan, trece la Antena 1 pentru iComedy şi Vacanţa Mare

 

iura luncasu - protv magazin

Publicitate

Iura Luncaşu, regizorul de casă al Pro TV, a trecut în ograda Antenei 1 şi se va ocupa de proiectele iComedy şi Vacanţa mare.

Show-ul de comedie ce urmează să fie lansat în această primăvară a anunţat recent schimbarea echipei de prezentatori. Astfel, Mihey Hash, fostul partener al lui Mihai Bendeac, a fost înlocuit de Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea. Dar show-ul are şi un nou regizor. Este vorba despre Iura Luncaşu, cel care a regizat Pariu cu viaţa, State de România, Minte-mă frumos, Numai iubirea, La­crimi de iubire, Iubire ca în filme, Inima de ţigan şi Regina.

„Eu întotdeauna am cochetat cu comedia şi mi-a fost foarte simplu să accept aceste proiecte", a spus Luncaşu, la venirea în Trustul Intact.

În ce priveşte schimbările în privinţa prezentatorilor pe care le-a făcut în cadrul show-ului iComedy, Luncaşu declară: „Strateg fiind de meserie, îmi plac foarte tare tipologiile şi ele trebuie să fie foarte variate. Evident că eu o să vreau "conflicte" care să stârnească situaţii comice şi am inventat personaje în interiorul show-ului. Pentru că show-ul în sine trebuie să fie o poveste".

Referitor la "Vacanţa Mare – Bătălia generaţiilor", acesta adaugă: "Vacanţa Mare vine cu ceva nou. Face un umor de altă natură şi e foarte mişto. Lucrăm cu foarte mare plăcere împreună. Formatul are un iz britanic, care cred că va prinde foarte bine".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • villy villy
    usl-ul arunca banii la antene ca sa fie promovati cum trebuie. de asta isi permit sa aduca niste grei.
  • sdgvss sdgvss
    eu nu inteleg faza asta cu an electoral... adica eu daca o sa ma uit la icomedy, inseamna ca o sa votez la europarlamentare cu voiculescu sau cu usl? ca nu inteleg care e legatura dintre alegeri si vacanta mare...
  • unohm unohm
    cat de postac protv ai fi, trebuie sa admiti ca este ceva putred in danemarca, dar ma intreb, de ce pute in ograda pro ? dupa carmen avram, SRC, acum luncasu, clar ca A1 vrea sa schimbe ceva ,in special pe capitolul divretisment, care era foarte prost la antene in trecut. nu cred ca pro va suferii foarte tare, dar totusi, sa nu uite managerii de acolo ca oricat de tare este sigla, materialul uman conteaza enorm, deci vorba lui "mile", sa inchida careva usa pana nu pleaca si esca :) .oricum, mai degraba astea-s lovituri de imagine, vom vedea cat de bune vor fi achizitiile si in cifre...
  • villy villy
    e an electoral si sunt bani pusi la bataie, logic ca antenele au potenta financiara
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @mile, Nu pleaca de la ProTV, Sunt dati afara. Oamenii ce s-au ocupat de seriale si filme la mediapro buftea au fost concediati.
  • mile mile
    sa blocheze cineva usa de la pro tv , ca pleaca toti, daca andreea esca trece la antene , vor fii cei mai tari

Trimite un comentariu

sus