Skip to main content

Jocurile lui Putin, un film controversat despre Olimpiada de la Soci, duminică, la B1 TV

 

Publicitate

ACTUALIZARE. Postul de televiziune B1 anunţă că documentarul Jocurile lui Putin va fi difuzat mâine (duminică, 9 februarie) de la ora 21.00 şi nu sâmbătă, cum era programat iniţial.

Un documentar controversat despre organizarea Jocurile Olimpice de iarnă – Jocurile lui Putin, va fi difuzat de B1 TV mâine (sâmbătă 8 februarie), de la ora ora 22.00.

Filmul de două ore vorbeşte despre cazuri de corupţie din spatele acestui eveniment grandios, plecând de la achiziţii şi construcţii care nu au nici o justificare şi ajungând până la probleme legate de degradarea mediului înconjurător.

“Ruşii au încercat să stopeze difuzarea documentarului, iar unele surse susţin că producătorului i s-ar fi oferit 600.000 de lire sterline pentru a nu-l face public”, se arată în comunicatul postului B1 TV.

Jocurile lui Putin a fost filmat în doi ani şi este o coproducţie Germania, Austria, Israel din 2013.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MARIANA T. MARIANA T.
    povesile acelor oameni seamana cu ovestile romanesti:(>>>peste tot este la fel!
  • Lucia Lucia
    Am vazut documentarul. A fost interesant. Modul in care au actionat politicienii, functionarii si afaceristii pentru construirea satului olimpic de la Soci a fost unul destul de asemanator cu cel de pe plaiul dimbovitean. Ori au facut schimb de retete, ori o fi una universala....
  • Liliana Liliana
    Trist... acum sa asteptam ca oamenii aceea sa fie ajutati, nu?
  • Claudiu Claudiu
    @Laura, Documentarul nu este o stire, nici ca termen, nici ca gen publicistic; dar daca l-ai (fi) vazut ti-ai fi schimbat parerea. Ar trebui sa te ingrijoreze (banuiesc ca l-ai votat pe cel care a plecat sa se traga-n poza cu Putin). Felicitari B1!
    http://www.rferl.org/content/russia-putins-games-sochi/25191988.html
  • Vasile Vasile
    B1 TV mereu a stiut sa riposteze. Cand toata lumea este innebunita de acest festival, lumea trebuie sa sfle si adevarurile din spatele lui. Bravo B1!!!
  • laura laura
    Mai bine ar lasa oamenii sa savureze spectacolul sportiv si sa nu-i mai "bombardeze" cu stiri despre Putin si ce face el, ca nu intereseaza pe nimeni.

Trimite un comentariu

sus