Skip to main content

După ce a învârtit Roata norocului, Vârciu "Deschide Camera Comorilor", tot la Kanal D

 

varciuLiviu Varciu va prezenta, din 5 martie, un nou show de divertisment după un format internaţional la Kanal D.

Publicitate

“Deschide Camera Comorilor" este o nouă emisiune concurs, un show de cultură generală şi probe fizice. Noul program va fi difuzat în fiecare miercuri, de la ora 20.00.

Liviu Vârciu a mai prezentat la Kanal D o altă emisiunea-concurs, Roata norocului.

Noua emisiune de pe Kanal D are la bază formatul israelian Raid the Cage, distribuit la nivel internaţional de Sony Pictures Television.

Despre noua emisiune prezentată de Vârciu:

  • În fiecare ediţie, trei cupluri vor intra in concurs (prieteni, vecini, colegi, membri ai familiei), dintre care unul avand în componenţă o vedetă însoţită de un prieten sau o rudă apropiată.
  • Perechile vor trebui să parcurgă nouă runde de întrebări, fiecare răspuns corect echivalând cu un anumit timp petrecut în Camera Comorilor, locul de unde concurenţii pot pleca cu premii consistente - gadgeturi, televizoare, electrocasnice, chiar şi cu o maşina.
  • Obiectele trebuie scoase rapid din Camera înainte ca usile să se închidă.
  • Emisiunea este o competiţie de dublu în care pot intra persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani. Show-ul de la Kanal D pune la bătaie premii mari, în obiecte, nu în bani.

Roata norocului, emisiunea prezentată anul trecut de Liviu Vârciu la Kanal D, a obţinut o audienţă medie de 1 milion de telespectatori de la nivel naţional, după cum reiese din analiza TOP Divertisment 2013, realizată de Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • villy villy
    Apropo ce se mai aude de Vacanta Mare la Antena 1 sau despre trupa lui Toni Grecu. Citeam pe net ca nici Calinescu nu e sigur ca va face Chestiunea zilei la Prima.

Trimite un comentariu

sus