Skip to main content

EXCLUSIV. Mama telenovelelor a plecat de la Pro TV. Ruxandra Ion, îndepărtată din grup. La fel Cosmin Ion, şeful de la Buftea

 

ruxandra-ion

Publicitate

Ruxandra Ion, "mama telenovelelor", a fost îndepărtată din grupul Pro TV. La fel Cosmin Ion, şeful MediaPro Entertaintent.

Despărţirea celor doi de grupul Pro TV a avut loc ieri, după o discuţie cu Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME din România.

Ruxandra Ion a venit în Pro TV încă de la începuturile staţiei. Prima producţie făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat şi a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de staţie, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de ţigan, Regina şi State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producţiile de ficţiune ale grupului Pro.

La sfârşitul anului trecut, Ruxandra Ion şi-a deschis o şcoală de talente - TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Academia de talente a Ruxandrei Ion va include cursuri de actorie, regie şi producţie TV şi film, scenaristică, prezentator TV, dans, make-up şi stil.

Cosmin Ion conducea Media Pro Entertainment, entitate care reunea producţia TV pentru posturile din grup: fictţiune (Las Fierbinţi, O săptămână nebună, O nouă viaţă) şi marile show-uri (Vocea României, Românii au talent, Dansez pentru tine şi Master Chef).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana Lucia Zotescu Diana Lucia Zotescu
    Cat priveste 'marea cineasta' Ruxandra Ion, profesionalismul ei incape intr-o jumatate de coaja de nuca, pentru ca in cealalta sa bagam laolalta talentul, cinstea si caracterul ei - toate minuscule si observabile doar la microscop atomic. Cat profesionalism regizoral poate exista intr-o persoana care, ani de zile, a 'performat' maxim ca SUFLEUR la Teatru Mic? Cata probitate morala exista intr-o persoana care, capatand o pozitie-sinecura la un post de televiziune, il transforma in cuib personal, dandu-le salarii grase tuturor membrilor de familie: celor doi fii si sotului? Asa ca, in ce ma priveste, 'the world of television is a lot better off without her' - asta ca sa ma exprim in limba pe care de bine-de rau (si mai degraba -de rau) a studiat-o la FF dupa revolutie. Asa ca ea era, dupa diploma, absolventa de engleza, limba pe care, daca nu stiai ca a studiat-o asa-zis profesional, o vorbea cat-de-cat, dar ca absolventa de engleza, o vorbea execrabil.
  • Diana Lucia Zotescu Diana Lucia Zotescu
    Catre Nadia Nitov: Felicitari pentru pertinenta ideilor, stilul foarte articulat, limba romana impecabila, analiza deosebit de justa, cu critici perfect indreptatite. Mai rar astfel de opinii avizate. Vivat, crescat, floreat!
  • anna anna
    pai, cand nu ai cu cine concura nu esti pe locul 1? si cand a venit prostia aia de suleiman? a dat din colt in colt cucoana asta care e mai buna pe matroana decat de director de televiziune.
  • nadia nitov nadia nitov
    @geo- in impamantenita traditie damboviteana se intorc toti in tvr! :) cat despre linia rroma imprimata telenovelelor, rau a facut. dar relele astea nu se fac de capul cui le face, ci primesti comenzi si bani grei! :( de n-or fi si unii din UE implicati in telenovelistica cu rromi pun mana in foc! europa trebuie sa fie obisnuita cu ideea ca romania e tara rromilor! si romanii, musai, sa admire rromii! pentru rromanizarea protv il consider vinovat pe sarbu, ca fara el nu misca nimic acolo! ma uitam la actorii aia exceptionali, mi se strangea stomacul si dupa 10 minute schimbam canalul. :( eu nu pot sa ma uit nici la laudatul las fierbinti, imi vine sa vomit. nici vorba sa rad...:( in loc sa fie o parodie a abjectiei romanesti este o apologie a abjectiei romanesti. :( ca si toate emisiunile care ridica in slavi femei devenite "faimoase" doar prin numarul de paturi in care au fost active sexual sau barbati deveniti bogati pentru c-au furat! :( mesaje periculoase pentru o societate aflata oricum in deriva morala :(
  • baubau baubau
    Dupa ce ne=a imbecilizat cu rahaturile ei de productii???? Sa se duca, sa ne lase, sa evoluam si noi in creativitate.
    Daca era atat de geniala zbura de mult spre continentul american insa, a zburat spre groapa de gunoi unde ii este locul si sper a nu mai auzim de ea. A facut destul rau si a dat destul trenduri proaste in Romania, daca tu consideri ca a copia o franciza este veo calitate.....(Renzo Iacob) du-te cu ea si lasa-ne si tu. Cat despre telenovelele pe care le-a facut..............voma, multa voma!
  • Renzo Iacob Renzo Iacob
    Imi pare rau sa aud o asemenea veste si sa vad niste comentarii lasate de niste oameni care nu au pic de respect pentru munca pe care Doamna Ruxandra Ion a facut-o.A facut niste productii cu o audienta imensa,serialele s-au vandut in toate tarile.Cati dintre cei care au comentat pot spune ca nu s-au uitat la nici o productie marca Ruxandra Ion.Celor ce au scris aceste comentarii sa le fie rusine,caci niciodata alt post sau alt om de televiziune nu a reusi cea ce a reusit Doamna Ruxandra.Rusine!!!
  • dd dd
    :)
  • prerateu prerateu
    Prelipceanule, ia pe tanti, ca la baletul pe care il faci e numai buna.Asta te mai ajuta sa faci si tu 0,01 punct de rating.Manele si telenovele pe Digi ca la stiri sunteti praf.Petrisor niste glumite cu mega audienta baietilor de pe Panduri care sunt in must carry, cand ne mai dai?
  • alex alex
    Nu uita că majoritatea televiziunilor conduse de ei au fost conduse de Sârbu.
  • Andrei Andrei
    Astia de la CME au un management impecabil, probabil ca de aceea majoritatea televiziunilor conduse de ei se duc in cap si acum vor ca sa se duca si Pro Tv-ul tot acolo. O sa vedem in 2-3 ani daca acest management a fost prost sau foarte prost gandit.
  • televizoman televizoman
    Se duce si respectiva aceasta la Digi24?
  • gadjodillo gadjodillo
    Aşa mult ţi-ai dorit sau...?
  • alex alex
    Se urmăreşte transferarea producţiilor spre ProTV, nimic rău în asta. Se astupă găuri, se elimină intermediari şi se eficentizează procesul de producţie. Faptul că un director nu rămâne pe postul său timp de 50 de ani, cum eram obişnuiţi în comunism, este îmbucurător.
  • geo geo
    Pina la urma a plecat, a fost indepartata ori si-a dat demisia...care este termenul cel mai potrivit...si daca pleca incotro pleaca?
  • Un actor rănit Un actor rănit
    Ei bine, să vedem acum, când această mamă a dinozaurilor-pitici a fost executată sumar, ce o să facă beizadeaua acrocefală de Ion Întâiul zis Regulatorul Moale. Hahaha! Situația e de urmărit, să fiu al naibii!...

Trimite un comentariu

sus