Skip to main content

Maria Apostol: "Azi a fost ultima mea zi la Pro TV". Şefa comunicării din Pro TV pleacă din companie

 

Sursa foto: Viva.ro

Publicitate

Continuă schimbările la Pro TV. Maria Apostol, Marketing&Corporate Affairs Director Pro TV, şi-a luat vineri rămas bun de la echipa ei, scrie HotNews.

Astăzi a fost ultima mea zi de lucru la Pro TV”, a declarat Maria Apostol pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

Sursele HotNews.ro au arătat că despărţirea Mariei Apostol de Pro, după 13 ani la postul TV, s-a făcut cu acordul părţilor şi s-a petrecut abrupt, fiind o chestiune tranşată în doar câteva zile. Ele au arătat că aceasta s-ar putea dovedi a fi prima plecare dintr-un nou val de schimbări de personal şi management, ce ar urma să se faca simţit în televiziune în perioada urmatoare.

La Pro TV, în cei 13 ani pe care i-a petrecut în această companie, Maria Apostol a fost PR director, apoi PR&Corporate Affairs Director, iar în ultimul an Marketing&Corporate Affairs Director.

În seara zilei de vineri, ultima petrecută de şefa comunicării la Pro, televiziunea are programat filmul "Sus în aer" (titlu original: "Up in the air"), în care George Clooney joaca rolul unui angajat al unei companii de consultanţă în domeniul resurselor umane, care anunţă diverşi salariaţi că sunt concediaţi.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ivanescu ivanescu
    o tipa extrem de desteapta si inteligenta ...Maria Apostol
  • stanciu gabriel stanciu gabriel
    Miss Hari, colegii stiu de ce!
  • tommy tommy
    asta e celebra Maria de la PR ? din povestirile lu Mircea Badea ?
  • villy villy
    si nici la RCS
  • Adevar graiesti Adevar graiesti
    Adevarat.
  • Gigel Frone Gigel Frone
    Foarte bine punctat! Dupa zeci de posturi vadit partinitoare, ai avut un comentariu cat se poate de obiectiv si corect!
  • Gaetano Gaetano
    Din punct de vedere comercial intervalul 10 - 17 nu e foarte interesant. Cei cu bani, cu putere de cumparare nu stau acasa sa beleasca ochii la televizor. Nu degeaba primetime - ul incepe dupa ora 18 la TV. PRO TV nu se bazeaza pe casnice, pensionari, someri, care probabil se uita dupa ora 10 dimineata la TV. Dar ce sa-i faci ? Toti se pricep la toate si dam in oameni fara macar sa-i cunoastem. Trist ...
  • protopopescu protopopescu
    stanculeaca mai e?
  • protopopescu protopopescu
    nu m-a dat nimeni afara. dar eu spre deosebire de postacii de aici mai si muncesc. si nu stau tot timpul sa comentez situatii. iar in ceea ce priveste ProTv eu am apreciat calitatea anumitor programe. nu dpdv cultural ci profesional. in ceea ce ii priveste pe Sarbu si gasca lui imi pare bine ce se intampla. Si-au batut joc de tot ce era acolo. salarii uriase din care toti cotizau si la barbos. iar pentru cei care cred ca este o manevra a lui Sarbu - total gresit. nu are bani nici sa treaca strada. abonamentele lui la companii de private jet, gasca uriasa care trai boiereste din banii lui, toate astea l-au adus la sapa de lemn. el nu are puterea financiar sa mai faca ceva. si dintre oamenii cu bani niciun roman nu este atat de cretin sa isi puna banii in mana lui Sarbu. cand stiu toti cat i-a furat pe americani. asa ca toti cei care au plecat de acolo sunt pe cont propriu. si nu stiu ce mare scofala o sa faca. dar vedem noi in cativa ani cati dintre ei vor mai activa in domeniu.
  • Adrian Andrei Oltean Adrian Andrei Oltean
    Coace, dar nu la ProTV...
  • Adrian Andrei Oltean Adrian Andrei Oltean
    Sârbu a plecat primul, în caz că nu ştii....
  • Gaetano Gaetano
    Si apropo, din punct de veere comercial nu e interesant intervalul 10 - 17. Nicio pierdere pentru PRO. Si preturile sunt mai mari in prime time. Adica dupa ora 18 - 19. Publicul tiunta nu e format din cei care stau acasa si se uita la televizor dupa 10 dimineata. Populatia activa si cu bani e la munca nu acasa in intervalul mentionat de tine. Dar asa e la noi: ne **** grija de altul/ altii si ne dam cu parerea si ii judecam pe unii si pe altii, chiar daca nu i-am intalnit niciodata. Ce sa mai vorbim daca ii cunoastem sau nu. Trist ...
  • Gaetano Gaetano
    Vorbesti pe langa !! Din contra, per total trustul PRO are cea mai mare audenta.
  • ion ion
    dar costi mocanu, felix draghici nu pleaca dupa sarbu? au capusat si ei dupa sarbu, poate isi da seama lituanianul ala
  • nenea de la 6 nenea de la 6
    Am auzit ca tipa e mare fana barboasa.

Trimite un comentariu

sus