Skip to main content

Marius Vizante şi Anca Lungu, alături de Horia Vârlan în juriul Junior Chef

 

horia varlan

Publicitate

Marius Vizante, Horia Vârlan şi Anca Lungu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19.00 din weekend, vor fi juraţii show-ului culinar cu copii pe care îl pregăteşte Antena 1, “Junior Chef”, potrivit Libertatea. Concursul va fi difuzat în această primăvară.

“Îmi plac copiii, îmi place mâncarea, îmi place să gătesc”, a motivat actorul Marius Vizante prezenţa sa în juriu.

Postul Antena 1 a început castingul pentru Junior Chef încă de anul trecut, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Junior Chef este al doilea proiect cu copii difuzat de Antena 1.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cătălin Cătălin
    M-am liniștit, chiar ma gândeam ca va conta antena într-o zi atunci când am citit ce emisiune vă face. Acum însă am realizat ca ca fi încă o emisiune ce va fi bătuta de și de idioțeniile de la prima și Kanal ..... Nu mai spun de PRO..... Bravo antena 1..... Mereu aproape dar niciodată la țintă....
  • Andrei Andrei
    Astia doi au legatura cu gastronomia, la fel de mult ca aia care fac coliere din macaroane.
  • dragos dragos
    Nu mai confundati concursurile cu show-urile de televiziune! Atata timp cat se numeste SHOW de televiziune, poate intra ca jurat orice vedeta cu pregatire sau nu in domeniu. Cred ca e suficient ca e un bucatar acolo ca sa comenteze vis-a-vis de preparate. Nu e nevoie de 3 bucatari ca la Masterchef sau Top Chef!
  • marian marian
    de ce atata patima si rautate ? asta a decis antena1 , e treaba lor ...plus ca Vizante e un actor bun ,cu ceva notorietate si filme si teatru in spate .mai bine ti-ai gasi ceva de facut in viata decat sa comentezi doar ca sa te afli in treaba .
  • Neo Neo
    Mie imi place tare de tot de Horia. Este si haios, si artist si foarte bun bucatar.
  • vlad vlad
    imi plac foarte mult cei 2 si cred ca fac echipa buna cu horia varlan marele maestru.
  • geo geo
    Anca Lungu - e frumoasa dar ....cred ca habar nu are de bucatoarie...iar copiii aia le vor da clasa lui Vizante si doamnei...care ar face bine sa isi vada de sarcină...nu să apară în emisiuni fără sare și piper.
  • octavian octavian
    Acest concurs se va asemana cu MasterCeef doar ca va fi pentru copii. "Trompeta de blog a lui Voiculescu" spunea ca TopChef nu se compara cu MasterChef, concursul ala cu amatori. Pai si asta e concurs JuniorChef cu niste copii amatori, cum asa?
  • cinique cinique
    are un site de profil: http://printesapolonic.ro/
    poate de asta are impresia ca merita in juriu. pare cam anorexica pt o bucatareasa, totusi...
  • cinique cinique
    vizante:"imi plac copiii, imi place mancarea.." clar, asta te califica pt postul de jurat la o emisiune culinara. si mie imi place fotbalul, tin cu steaua, cred ca as fi un antrenor mai bun ca mourinho !
  • Mihai Mihai
    Anca Lungu ? Este cea care s-a maritat cu cel care castiga contracte preferentiale de la Elena Udrea si PDL ? Si ea se precepe la bucatarie ? Uau, ea care mananca doar martea si vinerea?

Trimite un comentariu

sus