Skip to main content

Mazăre îl aduce pe Suleyman Magnificul în România ca să-l îmbrace în Baiazid

 

Suleyman_Magnificul_libertateaActorul Halit Ergenc (43 ani), personajul principal din serialul turcesc „Suleyman Magnificul“, difuzat în România de postul Kanal D, va veni la Mamaia în această vară.

Publicitate

Ergenc a fost invitat de primarul Constanţei, Radu Mazăre, să participe la parada carelor alegorice, care se desfăşoară în weekend-urile estivale, în staţiune, scrie ziarul Adevărul de Constanţa.

„Vom avea invitaţi speciali la vară, iar unul este chiar Halit Ergenc, actorul principal din «Suleyman Magnificul»“, a declarat ieri Radu Mazăre, la prima şedinţă de Consiliu Local pe acest an.

Mazăre vrea să-l costumeze pe actorul turc în Baiazid

Mazăre are de gând să fie Ştefan cel Mare, iar pe Ergenc vrea să-l costumeze în Baiazid. Primarul este sigur că actorul Halit Ergenc va răspunde invitaţiei sale, pentru că acesta a părut încântat de idee, mai scrie Adevărul de Constanţa.

Vara trecută, primarul Constanţei a defilat el însuşi îmbrăcat ca un sultan. Mazăre a fost costumat în Suleyman Magnificul în parada din staţiunea Mamaia, din vara lui 2013.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vartosul Vartosul
    Hmmm ... N-ar fi mai nimerit să fie Mazăre costumat în Mircea cel Bătrân? Nu de alta, dar Ștefan cel Mare s-a născut la 30 de ani după moartea lui Baiazid Fulgerul ...
  • excelsior excelsior
    alta mascarada ieftina de-a lui mazare proaspat venit din austria unde a mai clocit niste idei de tot rasul in timp ce judetul era inzapezit. in timp ce constanta cade pe zi ce trece, pasaroiul asta de primar se gandeste numai la ce nu e nevoie.

Trimite un comentariu

sus