Skip to main content

Mihai Stoica s-a răzgândit. Rămâne colaborator la Digi Sport

 

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

Managerul Stelei, Mihai Stoica, a revenit asupra deciziei de a părăsi postul Digi Sport, după ce s-a supărat pe jurnalistul Radu Naum.

„În urma discuţiilor pe care le-am purtat cu conducerea RCS-RDS şi a opiniilor exprimate de cei care urmăresc şi apreciază emisiunea Fotbal European, am hotărât să revin asupra deciziei de a înceta colaborarea cu Digi Sport”, a anunţat Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

„1% a contat si satisfactia cu care au comentat decizia mea niste editorialisti si niste moderatori de prin alte televiziuni. La loc comanda, nefericitilor, v-am mai dat un subiect Ca tot aveati voi o dilema, daca am fost demis sau am demisionat...”, a mai completat el.

Managerul Stelei a anunţat lunea trecută că renunţă la colaborarea cu DigiSport, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Mihai Stoica a avut o ieşire nervoasă vineri, 14 februarie, după meciul Steaua – Concordia Chiajna, în timpul emisiunii lui Naum. Mai exact, managerul Stelei a fost deranjat de afirmaţiile lui Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei, care a declarat: "Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Cred că instalatorul de care vorbea Chirilă ar fi pregătit mai bine echipa. Nu-mi place să mă uit la meciuri unde ştiu ce se întîmplă."

După această afirmaţie, Mihai Stoica a intrat în direct şi a declarat: "Este inadmisibil ce se întîmplă! Domnule Naum, nu e normal să intraţi în legătură directă cu unul de la altă echipă care spune că nu a văzut meciul. Vreţi să vă învăţ acum cum se face şi presă?"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stefan stefan
    Geo deacord cu tine.
  • Votantul Votantul
    Mizerabil acest M.M.Stoica!Nici nu merita bagat in seama !
  • geo geo
    MMul cred ca s-a dus milog sa le ceara iertare...asa cum s-a dus si la Becali pe care tot il atacase si ii promisese ca nu va mai lucra niciodata cu el...MMul este omul cu o mie de fete, niciodata nu stii care este cea reala. Eu nu l-as fi primit niciodata inapoi...

Trimite un comentariu

sus