Skip to main content

Stelian Tănase: "Mă gîndesc 24 din 24 de ore la necazurile TVR care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa"

 

stelian tanase

Publicitate

"Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate". Afirmaţia îi aparţine lui Stelian Tănase şi a fost postată pe blogul său.

Şeful TVR, Stelian Tănase, a reînceput să posteze pe blog după o perioadă de absenţă. Tănase a anunţat că tocmai a revenit de la Paris, unde a avut loc congresul Uniunii Internaţionale de Radio şi Televiziune, şi că urmează să organizeze o conferinţă de presă cu ocazia lansării noii grile.

Stelian Tănase:

„Mă gîndesc 24/24 de ore la necazurile TVR (bugete, oameni, atacuri, mizerii omeneşti ) care mi-au invadat şi mi-au otrăvit viaţa în ultima vreme. Fratele meu, imi amintesc asta în fiecare zi, mi-a spus în decembrie, că am făcut cea mai mare prostie din viaţa mea acceptînd să conduc TVR. Înclin să cred tot mai mult că are dreptate. Nu trebuie să fiu felicitat ci căinat. Îmi amintesc acest lucru şi din pricină că luni 17.02.2014 împlinesc 62 de ani şi era bine să mă găsească stînd liniştit acasă”a.

Stelian Tănase a mai precizat că joi a revenit de la congresul Uniunii Internaţionale de Radio şi Televiziune care a reunit mai multe canale şi posturi de radio.

„S-a vorbit puţin despre content, şi fff mult despre bani. Nimeni nu are. E criză peste tot, dar nu îmi amintesc să fi vorbit cineva despre o situaţíe atît de dramatică, de dificilă, aproape fără ieşire, ca a televiziunii române”, a precizat Stelian Tănase.

„Am vrut să compar, dar nu am găsit termen de comparaţie”, a mai adăugat Tănase. Şeful TVR a mai precizat că va face o conferinţă de presă la 1 martie pentru a prezenta presei şi publicului cifrele exacte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Stelian Tanase zice pe blogul personal ca este fratele meu?! La naiba... pe unde o fi umblat taica-miu?

    Fratele meu, sefule, barosane, faraoane... da-ti demisia daca simti ca nu faci fata.
  • game game
    dar cine te tine Dom' Stelica sa ai insomnii?!!
    imi dau seama ce nivel de motivatie au angajatii TVR cand citesc acest interviu!!! halal conducatori la TVR mai pun artidele astea,parca se saboteaza singuri!
    ce naiba mai cautam noi in tara noastra?
  • Cristian Rosu Cristian Rosu
    azi e ziua lu tanase,sa i uram ce stim noi mai bine....da,da,de ziua ta!http://www.youtube.com/watch?v=96w5321E2mo
  • danutu danutu
    faci şi tu ca boul ăla de piţurcă de la naţională când ne spune: că aria de selecţie e restrânsă! dar când a luat naţionala nu ştia că e restrânsă aria de selecţie? aşa şi mătăluţă nu ştia-i care e situaţia de la TVR? rahatule.
  • danutu danutu
    dispari moşule, şobolane ne-am săturat de ceauşei!
  • Vasi Vasi
    Handreaua Marin, patroana fundatiei de hotii Pretuieste Viata Pe Bani Publici va face, în zilele următoare, o schimbare majoră: se va transforma, oficial și concomitent, într-o biserică și într-un cult religios pentru toti analfabetii si toate femeile semidocte si frustrate din Romania. Motivele, dacă ar fi s-o credem pe cuvânt pe SubMarin, președintele PVPBP, sunt de natură spirituală. “Handrea este Dumnezeul nostru”, spun repetentii. Gurile rele speculează însă că, la mijloc, ar fi vorba mai degrabă despre unele motive financiare.
  • nadia nitov nadia nitov
    vai, dar ce mila imi e de el! :) un prefacut care deja se comporta ca un dictator si opreste emisuni pe trv international ca asa vrea muschiul lui! nici pe vremea impuscatului nu a fost intrerupta o emisiune fara a exista o motivatie! asta doar a urlat la telefon sa fie oprita emisiunea! pana una alta el face rau ca are painea si cutitul in maini si sprijin politic! face pe victima cand el e deja calau! si sunt oameni care il cred...:( asta e cel mai trist.
    cei adusi de tanase vor castiga cam cat castigau vreo 200 de dati afara! sper sa aiba de medicamente!
  • Cristian Rosu Cristian Rosu
    se vede ca l intereseaza soarat TVR, si a adus prietenii,DINESCU,IARU,CRISTOIU,evident pe salarii modice.Il invitam pe TANASE sa faca public cat castiga cei 3 prieteni ai sai!!
  • Nae Nae
    Fugi rapid Stelica. Fugi ! E bine si cald langa Nicoleta papagalule.
  • Horea Horea
    @Iulia Bunea

    Nu e insa prima data cand mi se intampla asta. "Trosni-l-ar" spam!

    P.S. Oare de ce stau atat de mult comentariile pana sunt redate (moderate) pe forum?
  • Andrei Andrei
    Sper ca domnul Stelian Undertaker Tanase sa fie cel ce bate ultimul cui in cosciugul TVR.
  • Andrei Andrei
    @adi m: Nici tu nu esti mai breaz decat amicul tau, pe care-l mustrezi cu severitate. Banda aia cu stiri se numeste CRAWL, nu crowl si vine de la verbul to crawl, care inseamna a te tari sau a te misca cu incetinitorul.
  • adi m adi m
    "la multi ani tovarase Stelian, conducator mult iubit a TVR...."
    penibil
  • adi m adi m
    cum dracu sa ne ridicam ca natie cand specimene ca tine traiesc prinre noi? e chiar greu sa-ti dai seama ca "D"-ul a disparut intre timp de pe ecan, pentru ca acel crowl(si nu scroll) - surpriza - se misca de la dreapta spre stanga?
  • livia pila livia pila
    Eu zic sa nu se mai gindeasca atit 24 de ore din 24. Sa treaca la actiune, sa isi faca un cadou de ziua lui, sa isi scrie demisia si good bye, tanti Varvara!

Trimite un comentariu

sus