Skip to main content

Totul despre Prima TV! Mondenii, relansaţi de Andrei Boncea. Click, emisiune de seară. Jurnale TimesNewRoman.

 

luciu la mondenii
Mondenii vor fi relansaţi, într-o formulă de care se ocupă Andrei Boncea, ex MediaPro Pictures

Publicitate

EXCLUSIV. Prima TV se relansează în martie cu o grilă complet nouă.
Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, noutăţi din programele postului de televiziune, după ce a fost preluat de Cristian Burci.

Prima TV îşi va păstra poziţionarea ca post de divertisment, într-o variantă “resuscitată”, în care se regăsesc emisiuni noi, programe realizate de redacţiile din grupul Adevărul (Click, Dilema veche, Historia, Ştiinţă şi tehnică) şi show-uri relansate.

Chestiunea zilei cu Florin Călinescu urmează să intre din toamnă, dar realizatorul ar putea implicat şi în procesul de relansare a postului de acum, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Andrei Boncea se va ocupa de două producţii la Prima TV. Este vorba de un sitcom nou – Dolce Vita şi de emisiunea Mondenii, care va fi relansată.

Tabloidul Click va realiza o emisiune zilnică de seară. Cine prezintă, în continuare. Dilema veche va avea un program în weekend.

Intră în grilă formate noi, precum Ce gândesc femeile, Căsătoriţi din prima şi un fel de America’s funniest video. Ies Ştefan Stan (Killer Karaoke) şi serialul Iubiri secrete.

Pe larg, ce râmăne şi care sunt noile emisiuni, în continuare, în exclusivitate:

Click, program tabloid în weekend. Andrei Pleşu şi echipa Dilema veche ţin duminica la prânz

Redacţiile publicaţiilor din grupul Adevărul se vor ocupa de mai multe emisiuni la Prima TV.

  • Postul va avea în fiecare seară a săptămânii (mai puţin în weekend) o emisiune realizată de redacţia tabloidului Click. Emisiunea, care se va numi chiar Click, va fi difuzată de la ora 22.30 şi va fi prezentată de Diana Bart şi Alexandru Constantin.
  • Echipa Dilema veche va realiza, duminica, la prânz – Cafeneaua veche. “Ne dorim să dezvoltăm un produs mai larg legat de Dilema veche, să fie un concept integrat cultural, intelectual”, spune Cristi Burci. Legat de conţinutul emisiunii: “Strategia îi aparţine boardului editorial de la Dilema Veche. Ei stabilesc ce se întâmplă în emisiune. Se vor discuta topicurile săptămânii”, a continuat Burci.
  • Revista Historia va produce o emisiune în weekend. Tot la sfârşitul săptămânii va fi şi un program produs de echipa publicaţiei Ştiinţă şi tehnică.

Noi formate: Clipuri haioase cu premii pentru telespectatori, Căsătoriţi din prima şi Ce gândesc femeile. Jurnale cu TimesNewRoman

Noua grilă aduce noi formate la Prima TV:

Ce gândesc femeile. După amiaza, de la 16.30, va intra emisiunea Ce gândesc femeile, un program în care patru femei comentează diverse teme. Patru tinere obişnuite, cu vârste între 20 şi 25 de ani, vorbesc timp de jumătate de oră despre subiectele zilei, dar şi despre lifestyle sau alte teme. Tinerele – patru tipologii diferite - au fost alese în urma unui casting.

Romanian’s funiest videos. O altă noutate este un show cu clipuri haioase, de tipul America’s funniest videos. Telespectatorii vor posta filmuleţe home-video pe site-ul Prima TV. În fiecare lună, se va acorda un premiu de 10.000 de lei pentru cel mai bun clip, iar anual se va da un mare premiu de 100.000 de lei.

Căsătoriţi din prima. Un format reality care se va regăsi în noua grilă de programe este Married at first sight. Formatul internaţional a fost tradus Căsătoriţi din prima. Este un format tip reality-show în care sunt urmărite trei cupluri. Fiecare cuplu nu s-a cunoscut până în faţa ofiţerului stării civile.

Jurnal TimesNewRoman. În weekend vor fi programate şi două jurnale satirice, realizate de echipa de la site-ul de profil TimesNewRoman.

Ce rămâne din vechea grilă? Cronica, Schimb de mame şi Trăsniţii. Ştefan Stan şi Killer Karaoke nu continuă. Ce se întâmplă cu Cireaşa de pe tort

O parte a programelor Prima TV se vor regăsi şi în noua grilă, care intră pe post la începutul lui martie, dar alte show-uri ies de pe post. Astfel, rămân în grilă Cronica cârcotaşilor, serialul Trăsniţii şi emisiunea Schimb de mame.

Una dintre ieşiri este Killer karaoke. Formatul prezentat de Ştefan Stan (Vocea României), în care concurenţii încercau să cânte în timp ce erau supuşi la diverse probe, nu va mai fi pe Prima TV. Nici serialul Iubiri secrete nu se regăseşte în noua grilă.

  • Cireaşa de pe tort continuă, dar va avea un alt prezentator, după plecarea lui Horia Vârlan la Antena 1, unde face show-ul culinar cu copii.

În proiect este şi emisiunea Poliţia în acţiune (care a mai fost în grila Prima TV, pe vremea lui Cristian Sabagh). Prezentatorul nu a fost încă stabilit.

  • Ştiri: Programele informative vor fi realizate împreună cu echipa ziarului Adevărul. Pe lângă ştirile de la ora 18.00, vor fi introduse noi jurnale, la ora 13.00 şi la 0ra 16.00.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cactuss cactuss
    A venit timpul ca sa-mi dau si eu cu parerea depsre tot acest tavalug indreptat catre ProTv, in deosebi cu disparitia acestui canal.
    1.) ProTv este un brand, deci, prin urmare nu va disparea din peisajul media.
    2.) S-au mai vazut de-a lungul anilor schimbari si transferuri dintr-o televiziune intr-alta.
    3.) Ca in orice alta statie de televiziune, e si normal sa existe framantari,luari de pozitii si reforme pentru un management cat mai bun in functionarea televiziunii respective.
    4.) Veti vedea ca toate aceste atacuri indreptate spre trustul Media PRO, la un momendat, se vor intoarce impotriva celor care le-au concertat s-au au stat in spatele lor.
    5.) Cand un post tv este cel mai bun de pe piata, concurenta nu inceteaza sa te calce in picioare, evident, cand ei sunt inferiori si neputinciosi (aici ma refer la antena1), deoarece nu au suportat niciodata sa observe in audiente ca de fiecare data au fost locul 2, uneori chiar 3-4.
    6.) Prima (TV) telezviziune care a transmis in format HD din europa centrala si de est, a fost ProTV.
    7.) S-a vehiculat prin presa cum ca Andreea Esca va pleca din trust, dar din cate imi aduc bine eu aminte (sper sa nu ma lase memoria), Andreea a spus acum cativa ani ca va ramane loiala unui singur trust si post de televiziune.

    P.S. Ca sa nu existe vreo indoiala ca sunt ”postac protv”, va spun ca nu sunt privitor de protv, ci mai degraba ITV, CNN, BBC, National Geographic, History Channel, Canale Documentare.
  • mariana mariana
    Imi pare rau ca a plecat Horia Virlan.Dar cred ca este cea mai proasta alegere pe care ati facut-o cu acel 'dezbracatu'.Nu are nici o legatura cu emisiunea.Iti vine sa-ti dai palme numai cind il vezi.Nu pot sa ma uit la asa porcarie.Mare pacat.Urmaream cu mare placere emisiunea.Pacta.Nu mai am la ce sa ma uit.
  • Smarky Smarc Smarky Smarc
    Chiar exista oameni care se uita la asa ceva? Andrei, esti real sau imaginar?
  • alex alex
    Ce public numeros are acest serial de 2 bani ? Voi stiti ca nu face nici macar 150 de mii de telespectatori ? Pana si novelele latino americane de la Acasa au AUDIENTA DUBLA . Foarte bine ca s-au gandit sa scoata prostia asta din grila .
  • Carmen ene Carmen ene
    Nu inteleg de ce nu se spune nimic despre Iubiri Secrete? Este singurul serial care face audienta la Prima tv ca sa nu mai vorbesc de faptul ca anuntau sezonul 7! Ce se intapla? Stiu ca la Prima nu se promoveaza vedetele ca la Pro sau Antene dar chiar asa sa nu spuna nimic despre actorii care le baga bani in buzunar de ani de zile. Daca,Doamne fereste, scot Iubiri Secrete, nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa piarda, ar fi o greseala fatala la ce public numeros au.
  • Alin Alin
    Pacat ca iese Iubiri Secrete,un serial de la calitate,Burci va distruge Prima Tv,ve-ti vedea
  • daniel daniel
    Cred ca vor supravietui doar productiile independente... in mod cert vor renunta la stiri... vor pastra doar jurnalul monden; Prima va fi un fel de acasa tv...
  • Bubu Bubu
    Ma bucur pentru noua grila de programe, se pare ca PRO TV si ANTENA 1 vor fi depasite. Bine ca relansati MONDENII, sunt foarte talentati, spirituali, sper ca o sa fie dati la ore mai potrivite, nu asa de tarziu. Mult , mult succes
  • ionut ionut
    prima tv va putea depasii cred doar kanal d in rest doar iluzii,chestiunea zilei va avea o audienta slaba cred ca va creste doar mondeni
  • marcela marcela
    Dilema si Historia pe tv ?Nu pot sa cred,dar ce m-as bucura sa fie adevarat. Si pt Florin Calinescu ma bucur si astept sa fie si mai taios decat il stiu. Succes tuturor ! Abia astept .
  • vio vio
    Oricum ,Mondenii nu mai au sucesul de acum cativa ani ,cu 5 insi nu se poate face show,o persifleaza pe maia care este a actrita deosebita orcum,si oricum indiferent ce vor face ei (,nu cred ca se va duce Calinescu la ei ca e cu tanti florica la [pro din toamna ),nu vor resusi sa-i surclaseze pe cei de la Pro sub nici o forma ,nu reusesc astia de la antena dapai prima tv ,nici vb ,astia de pro sunt fff profi frate :)
  • Lefea Lefea
    Tinand cont ca echipa celor de la mondenii vine de luni pana vineri "la program" in Mediafax, acolo unde isi au biroul Sarbu si Boncea, nu m-ar mira ca acest Burci sa fie o interfata pentru Sarbu si de ce nu pentru Teszari. Atat A.S. cat si Z.T. au capacitatea sa surclaseze in termen scurt programele PRO.

    Sa nu uitam ca ultima miscare strategica a lui A.S. inainte sa plece de la sefia PRO a fost sa scoata Pro TV din grila must carry. O miscare care a adus trustului un plus de capital din plata facuta de cablisti. Reversul medaliei este ca operatorii de cablu nu mai sunt obligati sa transmita PRO TV. O optiune care ar permite RDS RCS sa traga in jos difuzarea liderului de piata din momentul actual. (cu riscurile de rigoare)
  • prapastiosu prapastiosu
    Boncea si Calinescu au fost nume mari in epoca Sarbu, cand Shogunul a stiut cum sa le foloseasca si sa le impuna. Fara el sunt un mare nimeni!
    O sa mai vorbim peste cateva luni si o sa-mi dati dreptate!
  • mad79 mad79
    Cireasade pe tort,nu asa se face!
    Trebuie invitati oameni obisnuiti,care sa gateasca altor 4 personae invitate si cel mai bun a astige u premiu de x lei.
    Asa este formatul international,numai la noi s-avazuttampenia asta cu "vedete".
    Cand in strainatate sunt invitateveetelle,atunci aceea emisiuneareun scop CARITABIL!
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Vine ProTV cu Romanii au talent , fac 5 milioane de telespectatori , prima face 150.000 , si se dezumfla Burci , ca are de unde ....

Trimite un comentariu

sus