Skip to main content

TRANSFER BOMBĂ! Serviciul Român de Comedie, cu un pas la Antena 1. Mutarea de la Pro la Intact, aproape sigură

 

Divertis-SRC

Publicitate

EXCLUSIV. Serviciul Român de Comedie pregăteşte transferul începutului de an. Echipa emisiunii difuzate până anul trecut de Pro TV este în discuţii avansate pentru a se transfera la Antena 1.

Surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că discuţiile sunt în faza de “detalii finale”, dar că nu a fost semnat încă un contract.

Conform aceloraşi surse, Serviciul Român de Comedie negociază pentru mutarea întregii echipe (aproximativ 20 de oameni) la Antena 1.

Serviciul Român de Comedie este un proiect dezvoltat de o parte din membrii fostului grup Divertis, coordonaţi de Toni Grecu, după ce câţiva componenţi ai trupei au fondat un alt proiect – Distractis (acum pe TVR 1).

În formula completă, Divertis a realizat emisiuni timp de şapte ani la Antena 1, între 2001 şi 2008. Ulterior, grupul a trecut la Pro TV.

În urmă cu trei ani s-a produs scindarea: o parte au rămas la Pro TV şi au dezvoltat proiectul Serviciul Român de Comedie (în care au fost atrase şi actori noi), cealaltă parte a lansat Distractis la TVR.

Echipa SRC nu va mai fi la Pro TV, ci pe Pro TV

După semnarea contractului, actorii din echipa SRC vor pleca de la Pro TV, dar vor fi pe Pro TV. Cum aşa? Aceiaşi echipă de actori face parte din distribuţia serialului Spitalul de demenţă, al cărui sezon a fost filmat şi ar putea fi difuzat în grila Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Spiridusul Spiridusul
    Expertule mai respira tata..mai scoate limba din fundul mai marilor Media pro. In curand nu o sa mai ai cui sa dai limbi.
  • anonymus anonymus
    La PRO TV se repeta situatia de la REALITATEA TV: aflat pe butuci, postul pierde oameni in urma unui exod catre un trust cu care nu prea se are la suflet (Intact Media) asa cum au plecat multi de la Realitatea TV la Ghita TV.
  • Neo Neo
    Mda, cred ca vacanta mare vor fi mult peste src, asa cum au fost mereu.
  • mile mile
    eu am spus clar, si inainte, ca miercuri ma uit la carcotasi , orice ar fi la alte posturi
  • prototiptil prototiptil
    Părerea mea e că F.C. vine de la Fără Creier.Călărețul fără cap și Expertul fără Creier,iată două titluri foarte bune pentru niște cărți pe care nu le va citi nimeni pentru că experții se uită la filmele cu audiențe muuuult superioare,chiar foarte muuult superioare. Nu-mi dau seama dacă nu cumva ești lituanian,în cazul acesta ai avea o scuză.
  • prototiptil prototiptil
    Ești confuz.KanalD a început să promoveze filme turcești de mare succes de când umblai tu în picioare pe sub masă .Nu mai posta, o să se creadă că ProTV are nu numai cel mai tînăr public,dar și pe cel mai imbecil.
  • Thor Thor
    Marius, ai vrut să pari deștept, dar nu ți-a ieșit. Probabil nu e prima oară. În sensul folosit de George, "întruna" se scrie chiar așa, legat. Stai jos, ai nota 2!
  • bahmu bahmu
    Ma cam indoiesc ca mutarea va avea loc dupa ce Garcea et comp a semnat deja cu Antena 1.
  • Marius Marius
    Poate ai vrut să spui SĂ RÂDĂ ÎNTR-UNA.
  • andrei andrei
    ProTV-ul are cel mai tanar public si cred ca ar putea sa pastreze formatele internationale de succes si sa "bage" filme tot mai bune. Iar Antena 1 sa ramana cu publcul lor batran si cu "vedetele" lor obosite si showurile lor de 2 lei.
    Kanal D ar putea sa inceapa sa isi promoveze filme turcesti de mare suuces si sa incerce si cu niste produtii de afara.
  • Andrei Andrei
    Sper c-or sa-i inlocuiasca pe astia cu unii amuzanti, nu cu seriale gen Doamna Florica sau prostii dinastea tipic romanesti.
  • Petre Petre
    O sa urmeze o mega aglomeratie de vedete ce trebuie platite ce-a ce duce ca costurle a1 sa creasca mult ,cred ca protv pregateste the voice kids
  • protopopescu protopopescu
    Mile frate esti prost rau. Se vede ca esti postac platot de voiculescu. Cand SRC era la Pro ziceai ca sunt praf si pulbere, vai de capul lor. nu erau deloc amuzanti atunci cand bateau emisiunea de 2 lei a Antenei. Acum ca se muta la antena ai inceput deja sa iti schimbi parerea despre ei. deja sunt mult mai buni desi inca nu am vazut show-ul lor cenzurat de condure pe Antena. stiu ca tu esti platit sa pupi undeva dar ai macar decenta sa nu dai cu mucii in fasole asa rau. asta ca sa iti mia citeasca cineva postarile si alta data. desi s-a cam prins lumea ce e de capul tau.
  • Manu Manu
    Cu taieri sau netaieri...ies mai ieftin si fac audienta peste hantenisti si cu film din secolul trecut !!
  • noName noName
    Vin alegerile. E timpul ca televiziunile lui Voiculescu să înceapă acţiunile de manipulare. Să vedeţi cum SRC se va transforma într-un show predominant politic. Se pare că Toni nu are caracter, este doar o prostituată care face orice pentru banii. Sunt curios câţi din echipă îl vor urma, îndeosebi sunt curios de Alexandru Hâncu, cel care la suspendare câta la radio "Balada lu' Căcărău".

Trimite un comentariu

sus