Skip to main content

Un europarlamentar, într-o scrisoare către Marea Britanie: "Fii perechea României de Valentine's Day!"

 

Scrisoare de dragoste catre britanici Un europarlamentar român a trimis ieri o "scrisoare de dragoste" tuturor liderilor politici din Marea Britanie, presei britanice şi celei din România.

Publicitate

În scrisoare, europarlamentarul Petru Luhan facere referire îndirect şi la celebra campanie Gândul - "Why don't you come over", spunând "lasa-mă să-ţi reamintesc că deşi ai fost răutăcios cu ea (România - n.r.), ea totuşi te-a chemat în vizită".

Scrisoarea este semantă astfel: "un cupidon amator, membru al Parlamentului European".

Gestul europarlamentarului român este ironizat de Lucian Mândruţă, creative marketing manager la Mediafax Group - compania care deţine publicaţia online Gândul.info.

"Ăştia care copiază campaniile Gândul ar trebui să dea un test de inteligenţă intai. (...) Un europarlamentar roman îi face avansuri Angliei în numele României", scrie Mândruţă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Paginademedia.ro vă prezintă "scrisoare de dragoste" trimisă de europalamentar către Marea Britanie, în numele României

image001

"Why don't you come over?", una dintre cele mai de succes campanii din 2013

Reamintim că “Why don’t you come over?”, campania realizată de GMP Advertising şi Webstyler pentru Gândul.info, a câştigat marele premiu la festivalul de publiciate Goldn Drum (Slovenia), la categoria Digital Campaigns, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
http://www.youtube.com/watch?v=ORBYc0sM-HU

Campania “Why don’t you come over?” a venit ca un răspuns al publicaţiei Gandul.info la intenţia britanicilor de a stopa migraţia românilor în Marea Britanie, odată cu ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii în ianuarie 2014.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Satan Satan
    Pe asta il banuiesc ca are IQ mai mic ca al Elenei Basescu !

Trimite un comentariu

sus