Skip to main content

Un jurnalist TVR, agresat de un poliţist, la Înalta Curte

 

Screen Shot 2014-02-17 at 4.36.33 PMJurnalistul Ştirilor TVR Alexandru Costache a fost îmbrâncit de unul dintre poliţiştii care îl aduceau în sala de judecată pe Răzvan Alexe, un om de afaceri din Prahova, apropiat al fiului preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, relatează Televiziunea Română.

Publicitate

Incidentul s-a petrecut în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în momentul în care poliţiştii prahoveni l-au adus pe Răzvan Alexe în faţa instanţei supreme, potrivit sursei citate.

Agresiunile au continuat şi în afara instanţei, unde prietenii lui Alexe l-au lovit pe jurnalistul TVR, mai scrie tvr.ro.

Apropiaţii lui Răzvan Alexe au devenit agresivi în momentul în care reporterul TVR a încercat să le adreseze câteva întrebări.

Răzvan Alexe e arestat pentru trafic de influenţă în dosarul în care Mircea Cosma şi fiul său, Vlad Cosma, deputat PSD, sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Daca veneau si jurnalistii de la celelalte posturi iesea circ. Sunt de foarte proasta factura imaginile in care jurnalistii haituiesc oamenii dupa "senzational". Nu le-as lua apararea daca ar fi bruscati.
  • mirceA mirceA
    Reporterul chiar se "baga" in escorta (putea sa fie arestat !) iar faza cu apropiatii care au devenit violenti e de rasul curcilor... :)))))))

Trimite un comentariu

sus