Skip to main content

VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

 
VIDEO. Adrian Sârbu, mesaj cu substrat la premiile IAA: “Apreciez că m-aţi premiat pentru următorii 20 de ani”. Ce a zis Sârbu când a fost premiat pentru 20 de ani de TV

Screen shot 2014-02-26 at 2.50.33 AM
Adrian Sârbu, pe scena Ateneului

Publicitate

Discursul lui Sârbu la Ateneu. Mesaj cu substrat dat de Adrian Sârbu pe scena de la Ateneul Român, unde a primit premiul pentru excelenţă pentru 20 de ani de televiziune din partea IAA – International Advertising Association.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate”, a spus Adrian Sârbu în discursul de mulţumire, pe care Paginademedia.ro vi-l prezintă în continuare.

E cool să fii tânăr până la moarte”, şi-a început Adrian Sârbu discursul de mulţumire, într-unul dintre puţinele momente în care apare în astfel de ipostaze.

Motivaţia premiului: "Pentru vizionarismul şi leadershipul cu care a construit cel mai complet şi mai profesionist trust de media din România, pentru dorinţa de a fi mereu un innovator, pentru sutele de profesionişti pe care i-a format şi i-a inspirat, în cei peste 20 de ani."

E ceva ce ne uneşte. Un slogan: Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc”, a continuat Sârbu. Un discurs despre puterea sloganelor, în care a trecut în revistă creatorii neştiuţi ai celebrelor “Daţi un leu pentru Ateneu” ("o clădire datorată unui act de comunicare")" şi “Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.”

Discursul lui Adrian Sârbu, în continuare, plus înregistrarea video:

"E cool să fii tânăr până la moarte.

Apreciez că îmi acordaţi acest premiu pentru următorii 20 de ani de activitate. O să încerc să nu vă dezamăgesc.

Este ceva ce ne uneşte. Un slogan, se numeşte Gândeşte liber. Este un slogan care ne uneşte cu nişte oameni cărora aş dori să le mulţumesc, dar nu-i cunosc. Unul dintre ei sau unii dintre ei sunt cei care au inventat headline-ul “Daţi un leu, pentru Ateneu”. Suntem aici, în această clădire care există datorită unui act de comunicare: Daţi un leu pentru Ateneu. Deci ai de ce să crezi că industria comunicării poate să schimbe ceva.

Aş vrea să mulţumesc unora, unuia, care, înainte de 89, făceau comunicare să ne ţină în viaţă. Pot să vă amintesc doar o celebră formulă, legată de un celebru commercial, trei cuvinte: Fosfodent, părinţii, dinţii. Şi era doar una dintre ele.

Aş vrea să mulţumesc, de asemenea, unora pe care nu-i cunosc şi cărora le datorăm că suntem aici, celui sau acelora care au creat sloganul Ole, Ole, Ceauşescu nu mai e.

Şi aş vrea să vă mulţumesc tuturor celora de aici care în ultimii 25 de ani aţi investit viaţă, creativitate, energie şi pe care v-am regăsit într-o formă sau alta pe Facebook sau pe străzi, creând şi promovând alte slogane. Mulţumesc!"

Discursul lui Adrian Sârbu la Premiile IAA. Video: Paginademedia.ro:

IAA a acordat aseară, la Ateneul Român, premiile de excelenţă în media şi publicitate. Printre premianţi au fost Mihail Vârtosu, Petre Barbu, Moise Guran, Sorin Psatta, Andi Moisescu, Lucian Mândruţă şi Claudiu Pândaru, Smiley şi Pavel Bartoş.

Lista completă a premiilor IAA 2014, AICI.

Proiectul Paginademedia.ro este unul dintre laureaţii de anii trecuţi ai IAA, primind Premiul de excelenţă IAA la ediţia din 2011. Detalii, AICI.

Citeşte şi:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    Adrian Sarbu este un profesionist,care s-a nascut in tara care nu trebuia!
  • asd asd
    nu ii scuza cu nimic
  • mm mm
    Astea sunt "premiile ProTv"?Vad ca premiantii sunt cam de acolo.
  • vlad vlad
    Daca ai sti cati bani am facut de pe urma lui Sarbu, e normal sa-i i-au apararea. Cine nu a fost capabil a fost dat afara sau in cel mai bun caz au mers la trustul turnatorului unde si-au ingropat cariera.
  • vlad vlad
    Auleo. navalira postacii antenisti. Felix arunca cu bani la greu.
  • Doru Doru
    IAA e o organizatie fantoma, iar astia isi dau premiile intre ei. Revolutionarea pietei media de catre Sarbu? Cu ce? Pe langa ce e scris mai sus, a mai venit cu niste formate internationale cumparate si adaptate la noi. Motiv de ciordeli maxime in ProTV, din moment ce lituanianul s-a luat cu mainile de cap cand a vazut risipa de bani.
  • protopopescu protopopescu
    Vlad esti cumva unul din aia care de azi de zile traieste pe banii lui sarbu? ca nu inteleg de ce ii iei atat apararea. omul e hot si gata. ca a facut si televiziune nu zic nu. da. a facut. dar numai pe pierdere pentru altii si pe profit pentru el. deci e hot. iar daca te amagesti cu o clauza din contract esti fraier rau de tot. acea clauza se poate ocoli foarte usor. pe mine ma deranjeaza ca tot felul de pungasi in tara asta sunt premiati si scosi in fata ca mari valori atat. nu cred ca un alt patron de trust tv poate fi premiat, asta sa ne fie clar. dra din pacate valorile pe care le avem in tara nu sunt premiate. sunt premiati hotii, golanii si toti puscariabilii.
  • vlad vlad
    P.S. Sarbu are o clauza in scrie scrie ca nu poate conduce o alta statie tv e perioada.
  • vlad vlad
    Apropo din moment ce ai pomenit de Teszari, faci parte din categoria care a gustat din ciocolata cu Sarbu la RCS. Deh...
  • vlad vlad
    Esti suparat ca Sarbu nu ti-a dat si tie partea, altfel nu-mi explic atitudinea ta puerila.
  • ion ion
    Balmajeli fara nici o noima. Multumirile catre cei carora ar trebui sa le multumeasca pe cind?
  • protopopescu protopopescu
    Vlad, nu intelegi? astea nu sunt dezvaluiri anteniste. pe vremea cand asta a fugit cu banii, antena nici nu exista. iar eu sunt departe de a fi un sustinator al antenelor sau al voiculestilor. daca ai citi comentariile mele ai intelege. e doar revolta in fata unor nedreptati. si culmea tupeului sarbu vine si spune ca e premiat pentru urmatorii 20 de ani. sper s afie de puscarie alaturi de voiculescu. ca daca sunt tot de televiziune vai de prostul care isi lasa banii pe mana lui. oare Teszari de ce nu l-a luat la el? N-am auzit sa se bata staiile romanesti pe sarbu dupa ce si-a " dat demisia " de la CME. pai cine are curajul sa isi lase banii pe mana lui? pe mana aluia care facea para-ndarat cu vedetele la salarii.
  • ps ps
    Lista este absolut corecta, dar sa nu uitam ca a promovat si frumosul.
    Ati uitat de parfumul sublim "j de Janine".
    Sau, anul acesta, a bagat 100.000 de euro in Bianca Dragusanu.
    De aici se poate trage o cuncluzie dramatica: cat de lipsite de stil si ce ieftine sunt parasutele actuale!
  • vlad vlad
    Asa si celelalte televiziuni romanesti ce au facut ? Au realizat emisiuni educative si culturale nu ?
    Ce fac Antenele si Otv-ul ? Promoveaza valorile Romaniei ?
  • gigi gigi
    La fel ca in politica, romanii sunt pusi tot timpul sa aleaga intre mai multe rele.

Trimite un comentariu

sus