Skip to main content

20 Martie. Şeful LPF: Până pe 15 mai se vor afla posturile care vor transmite Liga 1

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

Publicitate

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

LIGA 1 PE TV. Preşedintele Ligii Profesinioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că până la data de 15 mai se vor cunoaşte posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul 2014-2015 al Ligii I, scrie Mediafax.


El a menţionat că firma Intel Sky Broadcast, căreia LPF i-a cedat drepturile TV pe următorii cinci ani pentru valorificare, negociază deja cu mai multe posturi TV. Iorgulescu a mai spus că a citit în presa faptul ca posturile Look TV şi Transilvania Live ar putea transmite meciurile. "Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet", a precizat Iorgulescu.
Iorgulescu: Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor


PUBLICITATEA PE MOBIL. Publicitatea pe telefonul mobil câstiga rapid teren între canalele de comunicare preferate de companii şi primeste sume care erau alocate în mod normal pentru mediile clasice de promovare precum TV şi radio, scrie DailyBusiness.ro.
Piaţa globală de mobile advertising va atinge 18 miliarde de dolari în acest an şi 41.9 miliarde în 2017, potrivit estimarilor realizate de Gartner.
în ceea ce priveşte România, piaţa de publicitate pe telefonul mobil a fost estimată la 10 milioane de euro în 2013 şi va creşte cu până la 30% în 2014.
Publicitatea pe telefonul mobil musca din TV si radio. Cat va creste in 2014


PRESA DIN SUA. Cotidianul american The Washington Post a anunţat, marţi, că va oferi acces online gratuit la conţinutul a şase ziare locale din SUA, partenere publicaţiei deţinute de Jeff Bezos, scrie Mediafax.
"Această decizie este un mijloc pentru noi de a putea lucra cu alte ziare şi parteneri din ţară, care au operaţiuni în print şi online, pentru a contribui la creşterea valorii abonamentelor pe care le oferă şi pentru a expune conţinutul publicat de The Washington Post unei audienţe mai mari ", a declarat Stephen Hills, preşedintele The Washington Post.
The Washington Post va oferi acces online gratuit la conţinutul a şase ziare locale din SUA


APLICAŢIE. Grupul Google a anunţat că va folosi sistemul său de exploatare mobilă Android pentru "aparate informatice prêt-à-porter" pe care le dezvoltă în această perioadă, notează Mediafax.
Acest anunţ va permite dezvoltatorilor să creeze, de exemplu, diverse aplicaţii pentru ceasurile inteligente - primele dispozitive informatice prêt-à-porter care vor fi lansate de Google.
Google îşi deschide platforma Android în faţa dispozitivelor inteligente


NOUL IPHONE. Apple a lansat o variantă mai ieftnă a modelului iPhone 5c, cu mai puţină memorie, în încercarea de a atrage consumatorii atenţi la preţ, noul smartphone fiind disponibil în 5 ţări, scrie Mediafax, care citează Bloomberg.
IPhone 5c cu 8 GB spaţiu de stocare costă 429 de lire sterline (circa 700 de dolari) în Marea Britanie, faţă de 469 de lire în cazul modelului lansat anul trecut, cu memorie de 16 GB, potrivit Apple.
Noua versiune este disponibilă în Marea Britanie, Franţa, Germania, Australia şi China.
Apple a lansat o variantă mai ieftină a iPhone 5c


TEHNICĂ. Google a lansat, ieri, în Europa şi Canada, serviciul Chromecast, care este, în fapt, un adaptor prin intermediul căruia poate fi transferat pe televizoare conţinut video online de pe dispozitivele mobile, notează Mediafax.
Astfel, un televizor care este dotat cu HDMI (High-Definition Multimedia Interface) şi cu o reţea wifi şi câteva minute de instalare a Chromecast sunt suficiente pentru a pune în funcţiune acest dispozitiv care are mărimea unui USB.
Google a lansat serviciul Chromecast în Europa, eliminând barierele dintre web şi TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet”, a precizat Iorgulescu...adica cum, nene, vrei sa imi intre in casa trei cabluri, de la UPC, de la Digi si de la Romtelecom...asa te duce pe matale mintea?

Trimite un comentariu

sus