Skip to main content

26 martie. Cine râde la Ştirile Times New Roman?

 
televizor
televizor

televizor

Publicitate

PROFIL. Primele patru ediţii ale emisiunii de umor „Ştirile Times New Roman” (Prima TV) au avut o audienţă medie de 154.000 telespectatori pe minut (1,55% rating urban), scrie Forbes România. Aproape 24% dintre telespectatorii acestui nou program, difuzat de Prima TV sâmbătă şi duminică (începând cu orele 20:00), au vârste între 45 şi 54 de ani (23,8%).
Cel de-al doilea segment important este format din orăşeni cu vârste de peste 65 de ani: 19,1%.


Telespectatorii între 55 şi 64 de ani deţin o cotă de 16,8%, iar cei între 35 şi 44 de ani au o cifră procentuală de 16,7%. Persoanele între 25 şi 34 de ani au fost în proporţie de 15%. Se poate spune că distribuţia publicului în funcţie de vârste este echilibrată.
Cine râde la „Ştirile Times New Roman”?


SEMNAL DE ALARMĂ. Misiunea de observare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) şi-a exprimat, ieri, îngrijorările cu privire la independenţa mass-media în Ungaria în vederea alegerilor legislative prevăzute pentru 6 aprilie, scrie Mediafax.
"Experţi media şi-au exprimat îngrijorările serioase cu privire la lipsa de independenţă a televiziunii publice Magyar Television, care pot să dăuneze pluralităţii emisiunilor politice", a notat biroul OSCE pentru instituţii democratice şi drepturile omului (ODIHR), într-un raport interimar.
"Principalele posturi comerciale de televiziune sunt afiliate partidului aflat la putere (Fidesz) sau au un program axat pe divertisment", au explicat observatorii.
Îngrijorări exprimate de OSCE cu privire la independenţa presei în Ungaria, înaintea alegerilor


ACHIZIŢIE. Compania Walt Disney a ajuns la un acord să cumpere Maker Studios, una dintre cele mai mari reţele de canale Youtube, pentru 500 de milioane de dolari, cu posibilitatea ca preţul să crească până la 950 de milioane în cazul îndeplinirii anumitor criterii de performanţă, scrie HotNews.ro, care citează Reuters. Acordul va transforma Disney într-un distribuitor major de conţinut video online, având în vedere că Maker deţine şi operează 55.000 de canale, cu peste 380 de miliaone de abonati la nivel global.
Disney va cumpara o retea majora de canale Youtube pentru 500 de milioane de dolari

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • didi didi
    exact. mai bine raman pe site... o vorba de bun-simt zice ca daca ceva merge, nu trebuie schimbat.
  • mirceA mirceA
    Oamenii sunt buni la scris... oribili la interpretat.
  • gigi gigi
    ^ subscriu
  • Cerasela Cerasela
    Nimeni nu ride. Sint atit de proaste incit mai bine renunța la ele.

Trimite un comentariu

sus