Skip to main content

7 Martie. Câţi abonaţi are Romtelecom? O prezentatoare a Russia Today a demisionat în direct

 

Romtelecom Business Forum

Publicitate

ABONAŢI. Romtelecom a raportat creşterea numărului de clienţi TV cu 7%, ajungând la peste 1,3 milioane la sfârşitul anului 2013, în vreme ce baza de clienţi de Internet broadband a crescut cu 4,5% în aceeaşi perioadă iar serviciile tradiţionale de telefonie au scăzut, potrivit raportului companiei, scrie Forbes, care citează Media Expres.

Veniturile din serviciile de TV au crescut cu 7,4% la nivelul ultimului trimestru din 2013, iar veniturile din Internet au crescut cu 7%.


În total, Romtelecom a raportat o creştere a numărului de abonamente, care a ajuns la peste 4,85 milioane la finalul lui 2013.
Romtelecom are 1,3 milioane de abonaţi la distribuţia TV


DEMISIE. Liz Wahl, prezentatoare Rusia Today, a demisionat în direct, în semn de protest faţă de acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei. Jurnalista a spus că se confruntă cu "încercări de ordin etic şi moral".

Reacţia jurnalistei vine la scurt timp după ce o altă prezentatoare RT, Abby Martin, a spus că "intervenţia Rusiei în Crimeea este o greşeală". Liz Wahl, care lucrează la studioul din Washington al RT America, a anunţat, miercuri, că îşi dă demisia, din cauza felului în care postul prezintă acţiunile preşedintelui Putin, în Crimeea. Ea a acuzat reţeaua pentru care lucra că muşamalizează intervenţia militară rusească în Ucraina.
O prezentatoare a Russia Today a demisionat în direct, în semn de protest faţă de acţiunile Rusiei împotriva Ucrainei. Reacţia RT – VIDEO


VENITURI. Grupul european Goldbach, prezent şi pe piaţa românească de vânzări de publicitate, anunţă într-un comunicat de presă o creştere de 2,9% a vânzărilor nete - de la 445 milioane de franci elveţieni în 2012 până la 459 de milioane în 2013, scrie HotNews.

Comunicatul precizează că regiunea Germania, Austria şi Elveţia a generat 94% din vânzările grupului, înregistrând o creştere de 4,2% în 2013. În cazul regiunii Europa Centrala şi de Est (Polonia, Romania si Rusia), comunicatul menţionează doar că în Romania Goldbach a "contribuit la creşterea vânzarilor de radio şi TV"
Rezultatele grupului Goldbach in 2013


BILANŢ. Anul acesta va exista o tendinta de reintoarcere la ceea ce reprezinta centrul comunicarii, si anume continutul, dupa ce mai mult timp partea de continut a fost neglijata, a declarat pentru Wall-Street.ro, Alexandru Paius, senior partner al Image PR.

In 2013, compania a avut o cifra de afaceri de 1,25 milioane de euro, comparativ cu 1,4 milioane de euro in urma cu doi ani. Pe de alta parte, veniturile (fee-urile din consultanta) au fost peste 600.000 de euro.
Alexandru Paius, Image PR: Este neglijata partea de continut. Sa nu facem rabat de la principiile meseriei


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    pachetele Dolce sunt scumpe...peste concurenta....si exprimate doar in euro...in conditiile in care majoritatea romanilor cistiga in lei...nu recomand decit in cazuri extreme.
  • Gaetano Gaetano
    Ce anume te nemultumeste la satelit ? Sunt foate ok fata de altii care au cutii de conserva in loc de receivere.
  • Sellmann Sellmann
    Sunt foarte nemulțumit de toate serviciile Romtelecom !!!! internetul foarte slab și scump iar la satelit sunt catastrofa !!!! Aștept sa treacă perioada contractuala sa RENUNȚ !!!

Trimite un comentariu

sus