Skip to main content

Afirmaţiile lui Cheloo la adresa unui concurent X Factor, taxate cu 3.000 de lei de Consiliul pentru Combaterea Discriminării

 

Cheloo

Publicitate

Ion Ştefan Cătălin, cunoscut sub numele Cheloo, a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminării cu 3.000 de lei pentru declaraţii discriminatorii la adresa unui concurent gay în cadrul show-ului X-factor, potrivit HotNews.ro.

CNCD a decis pe 26 martie că prin afirmaţiile sale "s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa părţii reclamate pe considerentul orientării sexuale a acestuia. Afirmaţiile au atins şi drepturile minorităţii sexuale din Romania".

"Ai cântat, eu dispreţuiesc tot ceea ce eşti, ce reprezinţi şi ţara asta te va trimite acasă, cu siguranţa", a fost afirmaţia care i-a atras amenda lui Cheloo, jurat la X Factor.

Tot pentru cazul Cheloo, CNA a primit la sfârşitul anului trecut peste 700 de reclamaţii. Cazul a fost discutat de către consiliu, iar postul Antena 1 a fost amendat cu 10.000 de lei, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Cheloo este puțin mai acid, poate ca nu trebuia sa aibă aceste replici.

Trimite un comentariu

sus