Skip to main content

B1 TV va difuza documentarul “Sistemul lui Putin”

 

Foto: belgiumdoc.com
Foto: belgiumdoc.com

Publicitate

Postul B1 TV va difuza mâine, de la ora 21.00, în cadrul emisiunii „Special B1” cu Sorina Matei, documentarul „Sistemul lui Putin”, despre ascensiunea liderului de la Răsărit şi cultul creat în jurul său.

Documentarul, realizat în 2014 de casa de producţie franceză Les Films de Grain de Sable, vorbeşte despre reala faţă a Rusiei după trei mandate sub conducerea liderului suprem Vladimir Putin: control total al statului asupra mass-media, tentative repetate de intimidare a opoziţiei politice, agresiuni militare asupra fostelor republici sovietice şi sprijinirea regimurilor antidemocratice din China sau Siria.

„Sistemul lui Putin” („Putin is back”, Les Films de Grain de Sable, Franţa, 2014, regizat de Jean-Michel Carré) îşi propune să ofere cheia înţelegerii noilor obiective ale Federaţiei Ruse, potrivit unui comunicat de presă al B1 TV.

După opt ani şi două mandate de preşedinte, Putin revine cu o nouă strategie atent pusă la punct, pe care o va dezvălui documentarul difuzat în exclusivitate în România de postul B1 TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vaisteauanoastra vaisteauanoastra
    In ultima saptamana am constata urmatoarea abordare (confirmata de 2-3 postari la acest articol): cand lumea se plange de Putin si de crimele de care se face vinovat, invariabil se gasesc 2-3 indoctrinati (de obicei fani A3) care spun: da' americanii nu au facut la fel? da' regimu' Basescu nu este si el de vina? da' UE nu a facut la fel in Iugoslavia?
    De parca abuzurile altora ar fi o scuza pentru ce face Putin.
    Dragi "romani de bine", faceti un referendum, cereti anexarea la Rusia si chemati Armata Rosie eliberatoare, sa ne ocupe din nou. Doar asa, ca sa-i aratati voi "lu' unchiu' sam si lu' baselu' ca si altii ie la fel de rai".
    Urat neam suntem! Si lipsit de memorie.
  • Andreea Andreea
    Si despre sistemul Statelor Unite, despre Kosovo, pe cand? : )
  • nadia nitov nadia nitov
    sistem mai distrugator ca al lui iliescu pentru romania n-ai sa gasesti decat in sistemul lui stalin! :(
  • Gabruel Gabruel
    Cand vom vedea lab1tv si documentarul "Sistemul lui Basescu"? Sistemul lui Basescu va face o audienta uriasa si astfel poate vor avea bani b1.
  • lola lola
    de cand faceti reclama postului b1 tv? de ce nu spuneti si ce difuzeaza celelalte canale?
  • razvan razvan
    foarte interesant!abia astept sa il vad!!!!bravo lui putin!!!!
  • mile mile
    dar un doc despre sistemul din turcia , cand , pardon ei sunt sustinuti de sua

Trimite un comentariu

sus