Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Antena 1 Ploieşti şi alte patru licenţe radio locale

 

televizor-telecomanda-2Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, solicitarea Antena TV Group de prelungire a licenţei audiovizuale pentru staţia Antena 1 Ploieşti, cu până la nouă ani.

Publicitate

Consiliul a mai votat şi prelungirea a încă patru licenţe radio locale, dintre care două aparţin unor staţii confesionale, Radio Vocea Speranţei (Bocşa) şi Maria Radio (Tuşnad).

Decizia de prelungire votată astăzi de membrii CNA este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, posturile locale ale căror licenţe au fost prelungite astăzi de CNA:

  • Licenţa Antena 1 TV Ploieşti, deţinută de Antena TV Group SA, a fost prelungită de CNA.
  • Licenţa Radio Someş Beclean, deţinută de Tonight SRL
  • Licenţa Radio Transilvania Zalău, deţinută de S.C. Radio Transilvania LBM
  • Radio Vocea SperanţeiBocşa, post de radio confesional, a cărei licenţă este operată de Asociaţia Centrului Media Speranţa
  • Maria Radio Tăşnad, post de radio confesional deţinut S.C. Maria Radio Erdely SRL
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    eu sper ca astea sa fie radiouri adevarate...nu gen Dance FM, cu jingleuri furate de afara, numai muzici noi si saltarete asezonate cu cite o manea, greceasca ori populara, cite o reclama dupa fiecare melodie, stiri furate de pe diverse siteuri si citite la "buletinele de stiri" de DJei, dedicatii muzicale...nicio emisiune, ba da e una religioasa a nu stiu carei biserici evanghelice - deci intra pe post pe bani - niciun reporter niciun redactor de informatii...acesta e singurul post de radio local care emite sub "obladuirea" CNA la Braila!!!
  • vasile vasile
    Cum adica a prelungit o licenta de emisie analogica cu 9 ani, cand din 17 iunie 2015, nicio emisie tv analogica nu mai e posibila.
    A trecut-o cumva pe cablu?
  • costel costel
    "Decizia de prelungire votată astăzi de membrii CNA este valabilă până la momentul în care România va trece la televiziunea digitală."

    Nu mi se pare stimulativa masura. CNA ar trebui sa conditioneze prelungirea licentei de trecerea la transmisia digitala intr-un termen rezonabil. Pt. o statie locala (1 emitator) termenul asta poate fi de 4 - 12 luni.
    Asa cum a prelungit licenta CNA nu se va grabi nimeni sa faca tranzitia spre numeric.

Trimite un comentariu

sus