Skip to main content

Cristian Tabără, în România şi în Moldova: sezon nou cu emisiunea de la TVR şi director editorial la Publika TV

 

Cristi Tabara

Publicitate

Realizatorul Cristian Tabără va fi prezent pe televiziune şi în România, dar şi în Moldova. Postul public TVR 1 lansează un nou sezon al emisiunii Exclusiv în România. Dincolo de Prut, Tabără apare la Publika TV.

Detalii, în continuare:

LA TVR: Cristian Tabără este realizatorul emisiunii Exclusiv în România, care are premiera noului sezon sâmbătă, 22 martie de la ora 18.00, pe TVR 1 şi TVR HD. Programul prezintă destinaţii turistice inedite din România. În episodul de sâmbătă: Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac şi staţiunea Harghita Mădăraş.

ÎN MOLDOVA. Realizatorul apare în fiecare seară la Publika TV. Este invitat permanent în emisiunea Fabrika, de luni până vineri, în intervalul 21.30-23.00.

Cristian Tabără este şi director editorial al postului Publika TV.

Publika TV a fost lansat în 2010, de Sorin Ovidiu Vântu, după modelul Realitatea TV din România. După ce Realitatea TV a trecut la Elan Schwartzenberg, postul din Moldova i-a fost vândut, în 2011, lui Dumitru Ţâra, director general al staţiei. În prezent, postul este controlat de Vladimir Plahotniuc, cel care deţine şi televiziunea Prime TV, principalul canal din Republica Moldova.

 

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bon jovi bon jovi
    Cristian Tabara, acest Alexandru Ioan Cuza al media romanesti

Trimite un comentariu

sus