Skip to main content

Despre comorile României, într-o nouă rubrică la Digimatinal

 

catalin petre

Publicitate

Cătălin Petre, co-prezentatorul "Digimatinalului", va realiza o rubrica Tezaur, unde va prezenta bogăţiile României, într-un amestec de cultură şi istorie.

Emisiunea „Digimatinal", prezentată de Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre, este difuzată de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, la Digi24, singura televiziune de ştiri care emite full HD.

Cătălin Petre a avut acces în zonele de maximă siguranţă ale muzeelor de la noi, unde sunt păstrate cele mai preţioase obiecte de patrimoniu ale României.

Cătălin Petre: „În tezaurul Muzeului de Artă al României, acolo unde foarte puţini oameni au acces, am găsit cele mai valoroase schiţe semnate de Henri Matisse şi dedicate poporului român. Ele nu părăsesc niciodată instituţia fără o asigurare de cel puţin jumătate de milion de euro."

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    Uite cum sar catelusii marca RCS in sus. Nu lucrez la Antene si nici sluga la RDS nu am fost, asta ma deosebeste de unii dintre voi. Ma irita doar faptul ca sunteti spalati pe creiere si injectati cu venin marca Digi 24 acolo, la cloaca voastra de televiziune valoroasa. Acolo sunt adunaturi de prin toate televiziunile aflate in prag de colaps, aveti o viata, vai de mama voastra, va tataie curu zi si noapte ca dupa 6 luni primiti eject, dar tot lingai pe langa sefi ramaneti ca stiti bine ca RCS-RDS va monitorizeaza pe net activitatea, si vreti sa faceti impresie buna in fata lor. Chiar nu pricepeti ca nu reprezentati NIMIC pe piata media Romaneasca? Ce va tot umflati atat in pene ca in afara de familiile voastre si de voi, aproape nimeni nu se uita la prea slavita voastra televiziune.
  • kkozoo kkozoo
    la cum scri Mariana eu cred ca nici angajata nu ai fost la digi24 nici ca simpla femeie de serviciu
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    @mariana : inapoi in Latrina 3....Ce apucaturi de tzoapa latrinisto- useliste au postacii Varanului... De ce trebuie psihiatria romana sa-si piarda vremea cu IMBECILII dezaxati, sclavii viitorului (atat de apropiat) PUSCARIAS ?
  • mad79 mad79
    Mariana-ce esti asa pornita pe lume?Ai vre-o frustrare asupra Digi24?Te-au dat afara si asta e modul tau infantil,de a te razbuna,facandu-i cu ou si otet pe diverse bloguri?
  • Mariana Mariana
    @kkozoo Vezi ca stat pe un butoi cu pulbere acolo. Cand s-o sparge buboiul acolo, tot asa fan Digi o sa fii? Sau speri ca pana in septembrie sa nu te dea afara pentru ca vine vara si au nevoie de voi pentru sezonul estival. La toamna, in septembrie , cand o sa t-i se termine contractul cu RCS tot asa limbist o sa fii?
  • kkozoo kkozoo
    marian fate patroana si slujestete pe tine pana la moarte
  • Mariana Mariana
    @ Eugene Propune-ti sa slujesti RCS-RDS pana la moarte. De fapt macar 6 luni......, stii tu cum e cu contractele de munca la Digi 24.
  • Eugen Eugen
    Propun ca aceasta interesanta rubrica sa fie reluata pe tot parcursul zilei, inclusiv in prime-time

Trimite un comentariu

sus