Skip to main content

EXCLUSIV. În această toamnă, Vocea României va fi Voice Kids, varianta pentru copii a formatului

 

Vocea Romaniei logo

Publicitate

EXCLUSIV. Show-ul Vocea României va avea alt tip de concurenţi începând din toamnă. Show-ul va fi transformat, după cum a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Lucia Antal, director de marketing Pro TV SA.

Lucia Antal, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

Pro TV va difuza din această toamnă o nouă versiune a show-ului Vocea RomânieiVoice Kids.

Vom comunica noua componenţă a juriului când va începe Campania de promovare pentru noul show”, a spus Lucia Antal.

Legat de celelalte emisiuni ale postului, Lucia Antal a declarat că, în toamnă, "vor continua toate show-urile importante din grila Pro TV".

După cum îi spune numele, proiectul denumit Voice Kids va fi cu copii şi va respecta formatul original al Vocii.

Deocamdată nu se cunoaşte componenţa juriului şi cine va fi păstrat dintre cei de la Vocea României. Cert este că Horia Brenciu, unul dintre juraţii de la Vocea României, a semnat cu Antena 1 pentru emisiunea Te cunosc de undeva.

Voice Kids va fi al patrulea talent show cu copii de pe TV. Tonul a fost dat de Next Star (programul prezentat de Dan Negru pe Antena 1). A urmat, din acest sezon Junior Chef, o emisiune culinară cu copii.

Şi postul Kanal D a anunţat un program pentru copii – KidSing, pentru care a început preselecţiile.

Vocea României, trei sezoane pe Pro TV. Ce audienţe făcea show-ul

Vocea României este o emisiune muzicală de talente lansată de Pro TV pe 27 septembrie 2011, după formatul internaţional The Voice. Cel de-al treilea sezon s-a încheiat pe 26 decembrie 2013.

Emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol şi face parte din franciza internaţională The Voice.

Vocea României a fost a doua cea mai urmărită emisiune de divertisment din 2013, după Românii au talent, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Vocea a fost urmărită, la fiecare ediţie din 2013, de puţin peste două milioane de telespectatori, la nivel naţional, dintre care 1,2 milioane de la oraşe.

De notat că finala ediţiei din 2013, câştigată de Mihai Chiţu, “elevul” lui Horia Brenciu, a fost depăşită de o ediţie specială Next Star de Crăciun, prezentată de Dan Negru. Cifrele  finalei, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lavinia bucur lavinia bucur
    Daca tot s-au pus intrebari de ce nu sunt si raspunsurile afisate sa nu punem aceeasi intrebare de 10 ori. Deci cum ne putem inscrie copiii?
  • Iulian Iulian
    Next Star este un format romanesc.
  • RIP VOCEA ROMANIEI RIP VOCEA ROMANIEI
    nu e deloc distractiv sa vezi pe niste copii cantand mai ales ca ei n-au nici macar vocile formate,abia dupa ce ai implinit 16 ani incepi sa iti formezi vocea....
  • zz zz
    Cine va fi in juriu? In locul lui Brenciu ar fi o varianta Bitman.Stefan Banica era o si mai buna varianta, dar s'a "bagat" la X Factor. Apoi Loredana s'a dus la Kanal cu actoria in fetele lu' nu stiu cine... Cine va lua locurile ramase goale?
  • coina coina
    si eu cred la fel ca s-au luat dupa Kanal D dar totusi poate au vrut si ei sa schimbe tema show-lui ca poate vor sa aiba si ei la fel sa se dea mari si cei mai tari ca au si ei un show pentru copii
  • Cristina Cristina
    Ce e cu voi măi? Sunteți duși rău? De unde până unde ” Voice Kids ” este unul și același cu ” Next Star ” în pana mea voi auziți ce tot spuneți? ” Next Star ” este o emisiune de talente repet de talente, în care pe lângă cântat mai sunt dansul, actoria.. și mule altele, iar ” Voice Kids ” este o emisiune strict doar pentru muzică.. este exact ca și Vocea României, însă vor participa doar copii. Nu copiază Pro Tv-ul nici-o Antena 1 ... formaturile acestea de emisiuni, sunt preluate internațional. Chiar așteptam să fie și la noi ” Voice Kids ” .. pentru că am urmărit de ceva vreme și la alte țări și chiar este foarte frumos să vezi copii de 7-8 ani cu o voce nemaipomenită și să-i auzi cântând. Așa că nu mai tot bateți din gură ca ” Orbu-n Brăila ” și documentați-vă înainte să spuneți mai multe prostii. #PEACE!
  • gabriela dona gabriela dona
    Buna ziua !
    Cum putem afla cand sunt preselectiile la Vocea Romaniei si unde ?Pentru Bucuresti??
    MULTUMESC!
  • adrian adrian
    gresala mare ca au renuntat la emisiune...editia a treia a fost slaba ca nu au gasit oameni care sa aiba si chestia aia pe care o avea canaf ,,un vino-ncoa,, ceva care te magnetiza, asa ca nu e suficient sa ai voce...daca reusesc sa gaseasca un personaj de asta pe editie sucesu e asigurat,plus ca si antrenori trebuie sa scoata lava din fetele lungi care intra in concurs...parerea mea
  • Diana Diana
    Care este varsta de participare la acest concurs? :D
  • Alexandra Alexandra
    O prostie! Sunt destule show-uri pentru copii! Aceasta era o emisiune de succes pentru oamenii maturi care vor sa faca ceva pe plan muzical. Acum, cu inca o emisiune pentru copii ce rezolvam? NIMIC. Doar ca ii promovam pe ei, sunt de acord cu asta dar sunt alte emisiuni prin care ei pot fi promovati. A mai ramas X Factor care nu se ridica la standardele Vocii Romaniei.
  • Alexx Alexx
    Si Next Star inca din 2011...
  • clau clau
    cea mai mare gresala facuta de cei de la protv, Vocea Romaniei era cel mai bun talent show, cu mult peste xfactor
  • anda anda
    care e varsta de participare ?
  • gigi gigi
    Nu vad de ce nu ar avea succes cu emisiunea asta. Eu cred ca strategia e simpla: tinerii 'generatiei pro' din anii '90, au devenit intre timp parinti.
  • Larisa Larisa
    Pana la urma va mai fi Vocea Romaniei in varianta normala? Mi se pare ca deja sunt destul de multe emisiuni cu copii...

Trimite un comentariu

sus