Skip to main content

GRILĂ. Junior Chef şi România dansează iau startul. iComedy, exilat duminica la 23. Andreea Bălan, coprezentator la România dansează

 

antena 1

Publicitate

Serviciul Român de Comedie, Junior Chef şi România dansează sunt emisiunile ce vor fi lansate în perioada următoare în grila de primăvară. Andreea Bălan revine la Antena 1, România dansează, iar iComedy se mută din nou.

Antena 1 îşi lansează grila sub genericul Primăvara în COOLori.

Paginademedia.ro prezintă în continuare lansările din grila de programe a Antenei 1:

SÂMBĂTA. Te cunosc de undeva este show-ul de forţă al Antenei 1, care a luat deja startul. Producţia a avut o transformare şi la nivelul juriului. Trei dintre juraţi, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan - au fost înlocuiţi de Monica Anghel, Delia şi Pepe. 

DUMINICĂ. Din această săptămână, de pe 9 martie, ia startul România dansează, show aflat la al doilea sezon. Producţia, un talent show pentru dansatori, are şi o câteva noutăţi.

După plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac, în juriul show-ului a intrat Connect-R. În plus, Andreea Bălan este co-prezentatoare alături de Jorge.

Tot duminica, după România dansează, se mută iComedy, show de divertisment care până acum era difuzat lunea. Emisiunea va fi difuzată de la ora 23.15.

LUNI. Din 10 martie, Antena 1 lansează Junior chef, o producţie gastronomică în care concurenţi vor fi copii cu vârste între 9 şi 14 ani. Juraţi ai show-ului sunt Vizante, Horia Vârlan şi Anca Lungu.

MIERCURI este ziua Te pui cu blondele?, o emisiune realizată de Dan Negru. Din informaţiile paginademedia.ro, după ce show-ul va ajunge la final de sezon, va fi înlocuit de Serviciul Român de Comedie, cea mai nouă achiziţie a Antenei 1.

JOI este tot Dan Negru. Realizatorul are emisiunea NextStar, unde juraţi sunt Maria Cârneci, Vasile Muraru, Lora, Connect-R şi Pepe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea Icomedy a fost mutata dupa trei editii din prime time, din cauza audientelor slabe. Dupa plecarea lui Bendeac, emisiunea a murit, dar vad ca antenistii nu inteleg! Cei de la SRC nu vor obtine audientele scoase de te pui cu parasutele, si vor fi spulberati de filmele difuzate de ProTV.
  • vlad vlad
    Cand va fi Burlacita ?
    Mai este un promo pe Antena 1...in curand cu 4 tipe ? Despre ce emisiune este vorba ?

Trimite un comentariu

sus