Skip to main content

În weekend începe "Vrei să fii milionar?". Show-ul se bate cu "Te cunosc de undeva?" şi "România dansează"

 

Virgil IantuEmisiunea "Vrei să fii milionar?", prezentată de Virgil Ianţu, debutează în acest weekend la Prima TV, postul de televiziune care a realizat pentru prima oară în România acest format.

Publicitate

Prima ediţie va fi difuzată mâine în intervalul orar 20.30 - 21.30.

Show-ul de cultură generală, care pune în joc un milion de lei, va fi difuzat de Prima TV în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.30.

Despre revenirea lui Virgil Ianţu cu emisiunea "Vrei să fii milionar?" la Prima TV, Paginademedia.ro a scris AICI.

"Vrei să fii milionar?", la concurenţă cu "Te cunosc de undeva" şi "România dansează"

Vrei să fii milionar” va intra în bătălia audienţelor cu două dintre cele mai urmărite show-uri de divertisment ale postului Antena 1. Este vorba de emisiunea de divertisment “Te cunosc de undeva!“, difuzată de Antena 1 sâmbăta în intervalul 20.30 – 23.45 şi talent-show-ul “România dansează“, programat duminica tot de la ora 20.30.

Emisiunea România dansează s-a clasat pe locul al doilea în topul celor mai vizionate emisiuni de divertisment din 2013 de la Antena 1, după NextStar, care a fost liderul staţiei. Iar "Te cunosc de undeva" a fost a treia emisiune de divertisment de la Antena 1.

Potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro, România Dansează a avut o audienţă la nivel naţional de peste 1,5 milioane de telespectatori, în medie, pe ediţie. În timp ce emisiunea "Te cunosc de undeva" a fost urmărită de aproape 1,4 milioane de telespectatori din target-ul naţional.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Victor R. Victor R.
    Ca fost concurent pe "hot seat:, de unde am reusit sa ma retrag cu 5.000 RON, certific faptul ca, intr-un audiovizual plin de agramati, parasute si nulitati care abia-abia isi iau BAC-ul, "Vrei sa fii milionar" este SINGURA emisiune de cultura autentica. Sa aiba viata lunga, si sa nu tabloidizeze intrebarile, cum au incercat spahiii de la Kanaj D.
  • steven steven
    Eu stiu ca sambata seara ma voi uita pe Prima TV.Decat filme prafuite pe pro sau emisiuni trase de par pe antene sau kanale,mai bine un program interesant la televiziunea lui Burci!
  • mile mile
    oricum nu o sa te uiti la emisiune ,adi, este mult peste nivelul tau de intelegere ,
  • Adi Adi
    Din ce am vazut , Prima a ramas aceeasi televiziune prafuita cu programe expirate. Acum baga iar acelasi milionar transformat in miliardar cu un Iantu care reuseste sa fie si mai prafuit decat postul!!
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Din cauza ca umbla cu aroganta aia autosuficienta de raicu, mi se face o sila infinita... Si mai e ceva : il stiti pe zbanghiul Vadim, ala e obsedat sa adune "titluri academice" de tot rasul...
    Pe obraznicul asta de gataiantu l-a invatat pocitania aia de Lucian Cornescu ,zis "Ring", ca e cool sa intri in masonerie...
    Vedeta de carton, obraz gros cat cuprinde, cultura tip "riders digest" ; adica subtirica...
  • nadia nitov nadia nitov
    recunosc ca nu sunt fan iantu, dar sunt fan emisiuni de cultura generala! bine ca mai are loc in grilele televiziunilor si o emisiune de genul asta!

Trimite un comentariu

sus