Skip to main content

Instituţiile şi partidele au făcut propuneri pentru Consiliul de Administraţie al TVR: Stelian Tănase, Romina Surugiu şi Radu Carp, printre cei propuşi

 
tvr
tvr

tvr

Publicitate

UPDATE. Membrii propuşi pentru a intra în Consiliul de Administraţie al TVR au fost validaţi de Comisiile de Cultură. La lista prezentată deja de paginademedia.ro se mai adaugă şi Adrian Bucur, realizator TV, propus de către Partidul Conservator.

Stelian Tănase, Romina Surugiu şi Radu Carp se numără printre persoanele propuse pentru a face parte din Consiliul de Administraţie al TVR, scrie Mediafax, care citează surse parlamentare.

PNL i-a propus pe Stelian Tănase şi Dan Andrei Muraru ca membri titulari în CA al TVR, iar pe Mircea Fechet şi Cristian Vasile Petcu ca membri supleanţi.

Administraţia Prezidenţială a propus-o ca membru titular în CA al TVR pe Romina Surugiu şi nu a propus niciun membru supleant.

Guvernul i-a propus pe Corneliu Calotă (membru titular) şi Adrian Ştefan Bădescu (membru supleant).

PDL i-a propus pe Radu Carp (membru titular) şi pe Adriana Mesesian (membru supleant).

Minorităţile parlamentare i-au propus pe Raico Cornea (titular) şi Andrea Julika Ghiţă (supleant).

UDMR i-a propus pe Debreczeni Hajnal (titular) şi Rostás-Péter István (supleant).

Totodată, din CA al TVR vor face parte trei membri titulari nominalizaţi de PSD, dintre care un membru titular ar urma însă să fie propus fie de PC, fie de PPDD, au mai spus sursele citate.

Pe de altă parte, din CA al TVR trebuie să facă parte şi doi reprezentanţi ai salariaţilor televiziunii publice. În urma alegerilor organizate în TVR în luna ianuarie, au fost aleşi Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu, însă aceştia şi-au pierdut locurile din cauză că nu au depus cazierul judiciar până la momentul validării rezultatelor finale.

Astfel, au fost validaţi Liviu Fetter şi Sorin Burtea ca reprezentanţi ai salariaţilor în CA al TVR, însă Cornel Mihalache şi Mihai Rădulescu au contestat în instanţă decizia prin care au fost descalificaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus