Skip to main content

Laura Chiriac a semnat cu Realitatea TV. Va face emisiuni în weekend

 

laura chiriac

Publicitate

Jurnalista Laura Chiriac se întoarce la postul Realitatea TV. Ea a ajuns la o înţelegere în această după-amiază cu postul TV.

“Am acceptat oferta lor”, a declarat pentru Paginademedia.ro Laura Chiriac.

Ce va face?

Laura Chiriac va apărea pe post la Realitatea TV la sfârşit de săptămână, vinerea şi duminica. În cele două zile, Laura Chiriac va modera tronsonul orar 21.00-23.00.

Laura Chiriac a lucrat la Realitatea TV între 2006 şi 2011. În momentul rupturii de la postul TV, ea s-a îndreptat către România TV, postul lansat de Sebastian Ghiţă.

La începutul acestui an, a plecat de la postul România TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • thiery thiery
    knowledge and know how se intoarce bravo
  • floarea floarea
    felicitari.multa bafta.esti o fata desteapta.
  • Ungureanu Ungureanu
    Foarte frumos Ana, felicitari si tot respectul pentru cuvintele frumoase! Eu unul o s-o urmaresc cu atentie,poate o s-o cred!
  • ana ana
    Ma bucur de reintoarcere, dar....cum sa ne recastigam credibilitatea ? O femeie cu adevarat instruita si cu frumusetea inteligentei, nu isi poate permite astfel de gresli....Daca e constienta de ele, sa le recunoasca ptr. a fi urmarita si....crezuta ! Viata te duce uneori unde nu vrei, dar cei tari trebuie sa reziste !
  • Cecilia Cecilia
    D-nei Chiriac i se potrivea foarte bine senzationalismul ieftin, murdar, lipsit de orice urma de etica, pe care il slujea cu devotament si chiar cu vocatie, la Romania TV. Intr-adevar o expertiza valoroasa pentru Realitatea! Sincer nu inteleg de ce televiziunile din Romania nu fac decat sa schimbe incompetentii intre ei. In primul rand pragmatismul gandirii business ar trebui sa le determine sa intrerupa acest cerc vicios! Cum poti acorda credit la nesfarsit unei persoane care a avut o multitudine de oportunitati de a performa profesional si a esuat de fiecare data?!!! (reperele sunt atat raitingul cat si modul / mijloacele prin care l-a realizat).
  • Sebi Sebi
    Vine pe o leafa de 120 milioane. Cam mult pt ea... Dar e muza lui Rares B si cand detii o asemenea pozitie privilegiata se poate orice!
  • Jurevycius Jurevycius
    ba da ce poze puneti si voi, vechi de 10 ani, cum dracu le gasiti, astept o stire despre esca cu poza de cand era la soti
  • Alexandru-Mihail Alexandru-Mihail
    Bine ai (re-)venit! Succes!

Trimite un comentariu

sus