Skip to main content

Mondenii, producţia lui Boncea pentru Prima TV, se relansează la sfârşitul lunii. Andreea Esca, personaj în emisiune

 

MondeniiMondenii, emisiunea de satiră de la Prima TV, se reinventează sub producţia lui Andrei Boncea, ex Media Pro Pictures, devenind "primul sketch comedy show live din România".

Publicitate

Emisiunea Mondenii, în varianta reinventată, va intra în grila postului Prima TV, pe 29 martie. Show-ul va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30.

Emisiunea, care durează două ore, va cuprinde sketchuri, rubrici şi momente muzicale, majoritatea realizate în direct.

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV, va fi unul dintre personajele care apar în emisiune, în cadrul rubricii "News". Vedeta Pro TV va fi interpretată de actriţa Andreea Grămoşteanu.

DIN DISTRIBUŢIE. În fiecare ediţie, Mirela Zeţa, Angel Popescu, Andreea Grămoşteanu, Alexandru Bogdan şi Bogdan Cotleţ vor avea şi câte un invitat surpriză.

Cum vor arăta noile episoade. Andreea Esca, personaj în Mondenii

În noul sezon Mondenii, actualitatea va fi principala sursă de inspiraţie. Astfel, show-ul va cuprinde o serie nouă de rubrici-parodie, realizate live, în platou, dar şi materiale filmate.

  • Emisiunea va începe cu un moment de stand-up combinat cu skech.
  • Va urma apoi rubrica “News” prezentată de personajul Andreea Esca, interpretat de Andreea Grămoşteanu, în care vor fi dezbătute ultimele ştiri politice şi sociale.
  • “Etapa sportivă” va rezuma live întreaga săptămână din fotbal, box şi alte sporturi.
  • Talk-show-ul serii se va desfăşura direct sub ochii (tele)spectatorilor, dezbătând subiecte fierbinţi despre mondenităţi.
  • Emisiunea va fi completată de un skech special, realizat în direct, la care va contribui şi invitatul surpriză, dar şi de momente muzicale, tratate fireşte într-o notă parodică.

MATERIALE DEJA FILMATE:

Printre materialele înregistrate care vor fi difuzate în cadrul emisiunii Mondenii se numără: parodii de reportaje şi de documentare, o rubrică de film, una de reality (100% improvizaţie) şi o rubrică de Youtube, dedicată celor mai hazlii filmuleţe virale.

INTERACŢIUNE CU TELESPECTATORII

Nu vor lipsi nici parodiile la teleshopping, videoclipuri, româneşti sau străine, care vor include şi imagini de making-of, un sketch neobişnuit, cu mai multe variante de final, al cărui deznodământ este hotărât în direct prin intermediul Facebook-ului, de către fanii emisiunii.

INEDIT. În afară de contactul direct cu telespectatorii, prin intermediul televizorului, emisiunea îşi propune şi un contact direct cu utilizatorii de Internet, prin intermediul site-ului şi al Facebook-ului.

De altfel, pauza publicitară va fi una activă, atât pentru publicul din platou cât şi pentru utilizatorii de Internet, un live stream urmând să arate ce se întâmplă în spatele show-ului, chiar în timp ce show-ul este în desfăşurare.

Legat tot de mediul online, Mondenii îşi propun să menţină un contact direct şi interactiv cu publicul de pe site şi de pe Facebook în tot restul săptămânii, folosindu-se de un conţinut variat şi actual, care va cuprinde materiale video, poze, ştiri, concursuri etc.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imbus imbus
    Iti suna corect, doar ca SNL-ul dureaza o ora cu tot cu pauze, iar la noi se lungeste pana te stoarce de orice chef de a te mai uita. In loc sa fie de o ora dar buna, romangalitorii aleg variaanta lunga lungita cu apa. Sprit! In rest, SNL vor sa faca si SRC si I Comedy si orice productie noua cu pretentii de comic show. Sper totusi ca Mondenii sa ramana la fel de buni.
  • geo geo
    Parca Esca a mai fost personaj la Mondenii...care nu mai sunt ce erau o data...fara Bendeac, fara Dragos Stoica...fara Gigi Becali, Banel Nicolita, si "triunghiul amoros" Pepe - Oana Zavoranu - Vadim.
  • au dienta au dienta
    culmea ca un post cu mari datorii se bazeaza pe boncea sa scoata profit. hai noroc si lulz
  • Jurevycius Jurevycius
    am scris si eu un mesaj aici, de ce nu apare? mersi
  • Fane Fane
    Venirea lui Boncea si legatura lui cu Sarbu sunt absolut intamplatoare. Exact ca in filmele in care se spune ca asemanarea personajelor cu persoane reale e absolut intamplatoare.
  • Thor Thor
    Văd că jurnalul de la Prima nu se mai numește „Focus”, ci „Știrile Prima TV”. Oare de ce s-a renunțat la un brand născut pe vremea lui Burci, în 1997?

    De asemenea, văd că jurnalul respectiv este retransmis în direct pe adevarul.ro.
  • abc abc
    Mie-mi suna a Saturday Night Live varianta romaneasca. Sunt curios ce iese.
  • luci luci
    Aha. Misto asta cu reinventatu'. O aduce cu el si pe Roledana?
  • sarbu sarbu
    Noua smecherie tv: vine boncea si lanseaza un show deja consacrat, vine huidu ia cenzuratii sa se laude cu ei. Hai ne lesi?

Trimite un comentariu

sus