Skip to main content

National Geographic transmite ÎN DIRECT DIN SPAŢIU, în această noapte

 

Spatiu National Geographic Televiziunea National Geographic va difuza, în această noapte, de la ora 2.00, un program special, o transmisiune LIVE de două ore, de la Centrul de Control al Misiunilor din Houston.

Publicitate

National Geographic anunţă că apreciatul jurnalist, producător şi moderator de televiziune Soledad O’Brien s-a alăturat evenimentului global de televiziune ÎN DIRECT DIN SPAŢIU, în calitate de gazdă şi co-producător executiv.

Pe parcursul programului "ÎN DIRECT DIN SPAŢIU", O’Brien va transmite LIVE de la Centrul de Control al Misiunilor din Houston, invitând privitorii să intre pe orbita planetei noastre şi să facă înconjurul Pământului pentru a descoperi, dintr-o perspectivă unică, ce înseamnă viaţa şi munca de astronaut la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale.

În urma transmisiunii live din această noapte, va fi realizat un documentar intitulat "În direct în spaţiu" (la fel ca evenimentul din această seară), care va fi difuzat de National Geographic pe 30 martie.

Ce vor putea vedea telespectatorii?

  • Programul ÎN DIRECT DIN SPAŢIU îi invită pe telespectatori pe orbita Pământului, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (SSI), alături de astronauţii Rick Mastracchio şi Koichi Wakata.
  • Astronautul Mike Massimino (cunoscut în special pentru controbuţia la repararea telescopului Hubble) va ţine privitorii cu picioarele pe pământ, împreună cu O’Brien, în direct din Houston.
  • SSI orbitează în jurul Pământului la fiecare 90 de minute. Vor fi difuzate imagini incredibile din spaţiu, de la apus la răsărit, luminile oraşelor şi aurora verde, până la furtuni cu fulgere şi meteoriţi.
  • Mastracchio şi Wakata vor oferi privitorilor un tur complet prin laboratorul spaţial, arătând cum arată viaţa în microgravitaţie pe parcursul câtorva luni.

Despre Soledad O'Brien

Apreciat jurnalist, documentarist, crainic TV, producător şi om de televiziune, O’Brien s-a aflat mereu în prima linie a celor mai importante ştiri din ultimele două decenii, raportând din diverse zone ale globului pentru NBC News, MSNBC, CNN, Al Jazeera America şi HBO.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream

    In direct din spatiu, oricand, de la bordul ISS

Trimite un comentariu

sus