Skip to main content

Oficialii Pro TV, despre viitorul Dansez pentru tine: "Nu am luat o hotărâre în ceea ce priveşte formatul. Ce este sigur este că vom avea un show de dance"

 

Dansez-pentrutine

Publicitate

"Nu am luat o hotărâre în ceea ce priveşte formatul. Ce este sigur este că vom avea un show de dance în grila de toamnă", a declarat pentru Paginademedia.ro Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, în legătură cu viitorul emisiunii Dansez pentru tine.

"Grila de toamnă se discută în această perioadă. Este un proces normal şi aşa a fost întotdeauna," a spus oficialul Pro TV.

Lucia Antal a precizat că în grila de toamnă "se vor regăsi toate tipurile de entertainment: cooking show-uri, talent show-uri muzicale şi cu dans".

"Unele formate sunt deja cunoscute, altele vor fi complet noi pe piaţa românească", a spus ea, adăugând că "Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului şi momentului actual."

Declaraţiile complete făcute de Lucia Antal pentru Paginademedia.ro:

"Grila de toamnă se discută în această perioadă. Este un proces normal şi aşa a fost întotdeauna.

Pro TV va avea o grilă cu emisiuni din toate tipurile de entertainment care au făcut performanţe de audienţă: cooking uri show-uri, talent show-uri muzicale si cu dans.

Unele formate sunt deja cunoscute, altele vor fi complet noi pe piaţa românească. Pro TV a inovat întotdeauna, a impus emisiuni şi a lansat vedete. Este un proces normal şi obligatoriu în momentul în care vrei să fii lider. Vom face la fel şi de acum înainte.

Orice format pe care-l vom părăsi va fi înlocuit cu un altul, pe care îl vom considera mai adecvat publicului şi momentului actual.

Vom păstra în grilă toate genurile: fictiune romaneasca, entertainment, sport, filme, ştiri."

Ce se întâmplă cu Dansez pentru tine?

"Nu am luat o hotărâre în ceea ce priveşte formatul. Ce este sigur este că vom avea un show de dance în grila de toamnă."

Las Fierbinţi va fi şi în următorul sezon la Pro TV?

"Ca în fiecare an, în această perioadă suntem în discuţii pentru grila de toamnă. Performanta şi calitatea produsului îl califică, cu siguranţă, pentru prime time-ului Pro TV-ului. Este un program driver al Pro TV-ului.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    pai, de dans sa fie! ca de 2 ani, de cate ori vreau sa ma uit LA DANS dau mereu peste muci, familii, povestiri de groaza, mama, tata, frati, bunici, unchi, matusi, verisori, gineri, nepoti plangand sau de banica debitand tampenii nesarate in loc sa cante, ca aia e tot ce stie sa faca bine! e cu dans, apoi DANS vreau sa vad, ca de restul am parte la toate televiziunile din romania! robinetul mucilor e deschis non-stop! :(
  • geo geo
    parca vad ca veti avea un dansez ptr tine cu copchii...ptr ca audientele cu copchii sunt f bune iar costurile mai reduse decit la un show cu adulti.
  • Sursa interna Sursa interna
    Decizia de anulare a emisiunii Dansez pentru tine a fost luata de cel putin doua luni si urmeaza sa fie facuta publica intr-un viitor previzibil.
  • haoleo haoleo
    las fierbinti program driver... vai de mama noastra si de a cui le da intelepciunea lor de masuratori de audienta. hai s-un reallity show cu iarna in satra, e social, suferinta, de can si palme, nu alta.
  • Expertul, Expertul,
    @alex, sau poate Master Chef Junior! Sper ca vor renunta la Dansez pentru tine, e un format epuizat.
  • alex alex
    Ca sa nu zica cineva ca vorbesc prostii . Formatul a fost achizitionat in 2013
    http://www.protv.ro/stiri/pro-tv-a-achizitionat-formatul-hell-s-kitchen.html
  • alex alex
    Formate noi ar fi de cooking Hell"s Kitchen si ca show de dans de ce nu unul gen America's Best Dance Crew ( asta ar fi mult mai smecher ca Romania Danseaza

Trimite un comentariu

sus