Skip to main content

Ora de Business dispare cu numele din grila TVR 1. Moise Guran rămâne cu Biziday

 

Ultima ediţie a emisiunii Ora de business
Ultima ediţie a emisiunii Ora de business

Publicitate

Brandul "Ora de business" dispare din grila TVR 1. Este o schimbare de oră şi de ...nume. Joia, când era Ora de business pe post, de la ora 18.50, Moise Guran va fi în continuare pe TVR 1, dar de la o altă oră - 22.30, cu emisiunea Biziday.

Până acum, Moise Guran prezenta de luni până miercuri emisiunea Biziday, în intervalul 22:30 - 23:30, şi joia talk-show-ul Ora de business, începând cu ora 18.50.

Spre deosebire de Biziday, Ora de business era un format de tip talk-show, cu invitat în platou.

Din această săptămână, Guran va rămâne în grila TVR 1 doar cu Biziday, emisiune pe care o va prezenta şi joia, tot începând cu ora 22.30.

Ultima ediţie a emisiunii Ora de business a fost difuzată săptămâna trecută, pe 27 februarie, după cum a anunţat chiar Moise Guran. Ultima ediţie poate fi urmărită pe site-ul biziday.ro.

Pe intervalul emisiunii Ora de business va intra un alt talk-show, "În prima linie", cu Ion M. Ioniţă - potrivit grilei de programe anunţată de Televiziunea Română, dar neaprobată de CNA. Noile grile propuse pentru TVR 1 şi TVR 2 pot fi consultate AICI.

Ion M. Ioniţă este unul dintre noii realizatori aduşi la TVR 1 de Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române.

Emisiunea "În prima linie" este un talk-show în cadrul căruia Ion M. Ioniţă va comenta declaraţiile zilei, alături de oameni politici importanţi.

Reamintim că Biziday este o emisiune lansată de Moise Guran, la finalul lunii august 2013, după formatul Orei de business, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

La momentul respectiv, Moise Guran se referea la Biziday ca la o alternativă la Ora de business, spunând că "este o emisiune pentru oameni ocupaţi".

GURAN LA TVR. Moise Guran a venit la TVR în octombrie 2010, după ce a plecat de la Antena 3, unde realiza BizBazar. Ora de business a fost timp de doi ani pe TVR 2. Din octombrie 2012, Ora de business cu Moise Guran a trecut pe TVR 1.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • razasul razasul
    O emisiune foarte buna, pacat ca nu mai este ..., niste neispraviti, cine stie ce idiotenie va fi "plantata" in locul ei, cu ... oameni de doi bani ... emisiuni de doi bani, prostia este insa a noastra pentru ca ... "sunt bani nostri iar ei "foaca pe bani nostri ... cum vor ei, asta e cea mai mare "durere", oare de ce ?.
  • costel costel
    @Andrei. Ai dreptate. Ora de B. e chiar ok. Trebuie spus ca Moise G. a dobandit experienta inainte de a veni la TVR. Poate ca si de aceea, avand experienta in statii comerciale de TV (si radio: Europa FM) emisiunea lui are o anume dinamica.

    Din pacate numeri pe degete productiile de calitate din TVR. Mai sunt cateva emisiuni bune dar le poti numara pe degetele de la o mana.
    tot din pacate pentru o institutie cu angajati asa multi.
  • Andrei Andrei
    Baga-ti prietenii in fata, ba, Tanase! Are si TVR o emisiune buna si pe aia o pun la o ora inaccesibila multora.

Trimite un comentariu

sus