Skip to main content

Ruxandra Ion: "Deschid acum şi o firmă de Talent Management. Voi folosi experienţa mea pentru a produce filme şi seriale"

 

Ruxandra Ion
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Deschid acum şi o firmă de Talent Management, prin care am securizat şi voi impresaria talente importante din mediul artistic românesc”, a declarat în exclusivitate pentru Paginademedia.ro Ruxandra Ion, cea care a coordonat producţiile de ficţiune ale Pro-ului, supranumită “mama telenovelelor”. Ruxandra Ion a plecat recent din grupul Pro după 20 de ani de actitivate în cadrul trustului.

Ruxandra Ion, în exclusivitate pentru Paginademedia.ro:

"A venit momentul să îmi deschid propria mea afacere. Să produc pentru orice canal interesat de munca mea."

"Deschid acum şi o firmă de Talent Management, prin care am securizat şi voi impresaria talente importante din mediul artistic românesc."

"Voi folosi experienţa mea pentru a produce filme, seriale împreună cu oamenii cu care lucrez de 10 ani."

Reamintim că Ruxandra Ion a părăsit Pro TV săptămâna trecută, după cum Paginademedia.ro a scris, în exclusivitate, aici.

Declaraţiile, pe larg:

Paginademedia.ro: De ce aţi plecat din grupul Pro?

Ruxandra Ion: A venit momentul să îmi deschid propria mea afacere. Să renunţ la exclusivităţi. Să produc pentru orice canal interesat de munca mea, să pregătesc tineri, să îi ghidez în carieră.

Ce veţi face în continuare?

Ruxandra Ion: După cum ştiţi deja, am deschis o şcoală de film şi televiziune, TV & Film Academy by Ruxandra Ion. Aici, alături de o echipă de adevăraţi profesionişti din domeniu (Teo Trandafir, Carmen Tanase, Marian Ralea, Adela Popescu, Ioana Blaj, Alma Bacula, Ducu Ion,Radu Grigore, Alex Fotea, Mircea Gheorghiu, Mihai Bratila, Iulia Rugină…) pregătim, deja, prima serie de actori (de la copii 7 ani, până la adulţi - avem cursanţi şi de peste 30 de ani), de producători, regizori şi scenarişti. Într-un cuvânt, avem tot ce ne trebuie ca să producem!

Am o echipă creativă de excepţie şi suntem gata să producem pentru piaţa de televiziune din România. Şi nu numai!

Deschid acum şi o firmă de Talent Management, prin care am securizat şi voi impresaria talente importante din mediul artistic românesc. Aşadar, după cum vedeţi, lucrurile nu se opresc aici!

Voi folosi experienţa mea pentru a produce filme, seriale împreună cu oamenii cu care lucrez de 10 ani. Am făcut un canal de televiziune care a scris istorie.

Sub conducerea mea, Acasă, un canal de cablu, de nişă, a fost canalul numărul 2 din România.

Am produs seriale care au fost lider de piaţă. Sute de episoade. Anul acesta se împlinesc 10 ani de la lansarea primei telenovele româneşti, "Numai iubirea”.

Am produs prima telenovelă de epocă, primul serial muzical, prima telenovela muzicală… Anul trecut am produs ultimul serial pentru Mediapro, O nouă viaţă, acum în difuzare la Acasă. A fost un titlu predestinat.

Acum, după 10 ani de productie si 20 de ani de Pro Tv, la aproape 58 de ani, a venit momentul să încep o nouă viaţă.

Am lângă mine, tineri excepţionali, creatori (regizori, scenarişti), actori de renume, actori tineri, toţi iubiţi şi respectaţi pe piaţa de televiziune şi film din România. Pe totţ ne leagă o profundă prietenie şi pasiunea faţă de meseria noastră, fata de micul şi marele ecran.

În aceste condiţii am convingerea că toate lucrurile pe care le-am început, sau le voi începe în perioada imediat următoare au fost şi vor fi un real succes.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cutezatorii cutezatorii
    pentru LA DOLCE VITA PRODUCTION sau stimata doamna Augusta Lazarov: eu zic sa nu ne aruncam in vorbe, ca nu suntem oracole. Daca Antena 1, postul la care lucrati nu va dori sa lucreze cu dna Ruxandra Ion, pentru ca va are deja pe dumneavoastra, acest producator de renume international, cu o casa de productii care a scos succese pe banda rulanta, asta nu inseamna ca restul tv-urilor din Romania vor copia modelul Antena 1. Stim foarte bine ca de obicei nimeni nu copiaza Antena1, ci viceversa. Asa ca: pana una alta, femeia asta, Ruxandra, a deschis niste drumuri si a pus Romania pe harta internationala cu produsele ei. Ceea ce imi doresc sa faca si altii, inclusiv dvs, pentru binele acestei piete.
  • Victor Victor
    Proteveul inventeaza cand vrea muschii lui zece ruxandreion dintre tinerii angajati.
  • aaaaa aaaaa
    Stimabila isi face iluzii, piata nu e asa cum crede ea. In momentul asta ea nu e nimic pe piata. Nu era nici inainte, dar il avea pe Sarbu in spate. A trecut perioada cand intrai la ea in birou si ea fuma, tu salutai, ea nu raspundea, iti facea semn sa te intorci ca o vaca in galantar si apoi iti facea semn sa iesi. Doamna nu are ce cauta pe piata, doamna daca vrea sa isi deschida o afacere sa isi deschida un bordel. Doar se stie ca ea conducea bordelul Acasa.
  • La Dolce Vita Production La Dolce Vita Production
    Doamna, veti esua. Pentru ca televiziunile ”mari”, cu ceva bani, nu vor dori sa lucreze cu dumneavoastra fie si din resentiment iar cele mici nu conteaza. Ar mai fi o posibilitate, pur teoretica: TVR. La acest post, profund politizat, nimic nu e sigur - la datoriile istorice de peste 150mil (!) nici macar TVRul-institutie, nu e sigur. Pe scurt, spun ca veti esua pentru ca Romania nu este cea pe care o vedeati din biroul de angajata a domnului Sarbu.

Trimite un comentariu

sus