Skip to main content

Soţia lui Răzvan Fodor îl înlocuieşte pe Solcanu la Poveştiri de noapte

 

Cabral si Irina Fodor, Povestiri de noapte
Cabral şi Irina Fodor, prezentatorii Poveştiri de noapte, Acasă

Publicitate

Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, va prezenta alături de Cabral emisiunea "Poveştiri de noapte", începând din 24 martie, la postul de televiziune Acasă.

Aceasta îl înlocuieşte pe Mircea Solcanu, coprezentator al emisiunii "Poveştiri de noapte", care a fost concediat, la începutul lunii februarie, după ce a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi.

Acasa TV va difuza emisiunea "Poveştiri de noapte", de luni până joi, de la ora 22.30.

Dupa o perioadă plină de castinguri, Irina Fodor a fost aleasă drept cea mai potrivită parteneră a lui Cabral la pupitrul emisiunii “Povestiri de noapte”, se arată într-un comunicat al postului Acasă TV.

Soţia lui Răzvan Fodor - prezentatorul emisiunii MasterChef de pe Pro TV (post din acelaşi grup cu Acasă) - face parte din echipa de la Poveştiri din 2012.

Cabral, despre noua sa colegă:

“Au fost câteva săptămâni de castinguri după care o altă perioadă în care echipa a deliberat. Am ales pe cineva care deja face parte din gasca de la Povestiri, deja stie pulsul, este deja implicata in productie si are la indemana mijloacele de exprimare proprii emisiunii. Irina este unul dintre reporterii nostri de baza, toata lumea a cazut de acord ca merita o sansa si ca se potriveste perfect”, a spus Cabral.

Despre Irina Fodor

  • Irina Fodor a terminat Facultatea de Jurnalism in cadrul Universitatii Bucuresti.
  • Este reporter de la varsta de 19 ani, iar din 2012 s-a alaturat echipei de la Povestiri.
  • Irina Fodor o sa continue sa faca reportajele pentru emisiunea de la Acasă.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus