Skip to main content

VIDEO. Şi politicienii pot fi "HAPPY". Băsescu, Ponta şi Geoană într-un videoclip Realitatea pe piesa lui Pharrel Williams

 

Screen Shot 2014-03-01 at 12.29.51 PMRealitatea TV le-a "insuflat" şi politicienilor "spiritul HAPPY" transmis de melodia lui Pharrell Williams, care a făcut înconjurul lumii prin numeroasele variante de videoclipuri virale.

Publicitate

Postul de ştiri a realizat o nouă variantă de videoclip pentru piesa "HAPPY", de data aceasta cu politicieni români surprinşi în momente în care dansau.

În montajul video realizat de Realitatea TV apar personalităţi politice precum Emil Boc, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu, Ludovic Orban, Radu Mazăre, Elena Udrea, Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

Într-o săptămână de la publicare, montajul realizat de Realitatea TV pe piesa HAPPY a adunat aproape 4.000 de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=5zvTA_Q0AJY

Piesa HAPPY a lui Pharell Williams a devenit un viral cu o notorietate la nivel mondial asemănătoarea modei Harlem Shake, de anul trecut.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    ce constipati mai sunteti!
    Relax :)
  • nadia nitov nadia nitov
    saracii aia de la realitatea :( ideea cu happy frizeaza sadismul dupa n reduceri salariale si dupa n concedieri cu trei zile inainte de leafa, ca sa nu-ti mai dea nici amaratul ala de salariu pentru luna muncita! un clip cu o bazooka ar fi fost cu mult mai potrivit, sau cu o franghie si un sapun. :( cum sa fii happy cand zilele iti sunt numarate ? :( tara arde si baba se piaptana, pardon, e happy! erau atatea posibilitati elegante pentru un clip de televiziune de stiri! dar au ales minciuna! o sa le propun fostilor mei colegi din tvr s-o puna si ei de-un clip saltaret si happy inainte de insolventa! macar sunt inainte, pe cand happy-stii de la realitatea sunt de cativa ani in insolventa! cum dracu insolventa =fericire?
  • angajat la' vantu... angajat la' vantu...
    "jurnalistii" de la realitatea tv sunt chiar penibili sau cea care face sumarul jurnalelor (bianca oanea) e cazuta in cap ?!
    ce dracu' o fi asa de happy cand angajatii realitatii tv nu si-au luat salariile pe luna ianuarie !!! sau poate ea si-a luat salariul si e "happy"
  • pohui pohui
    Fara idei. Prost montat.. Nu mai faceti.

Trimite un comentariu

sus