Skip to main content

Ce agenţii puteţi vizita în Bucureşti în Noaptea Agenţiilor

 
Noaptea Agentiilor 2014
Noaptea Agentiilor 2014

Noaptea Agentiilor 2014 Cea de-a cincea ediţie a Nopţii Agenţiilor are loc anul acesta pe 3 aprilie şi se va desfăşura sub tema “Craft up your life”.

Publicitate

Anul acesta, la evenimentul din Capitală participă peste 20 de agenţii.

Pentru prima oară, agenţiile din afara Bucureştiului pot participa în cadrul Nopţii Agenţiilor, iar invitatul special al evenimentului de anul acesta este Republica Moldova, cu agenţiile Casa Imago şi Piko Creative. La eveniment participă şi agenţii din Iaşi, Timişoara şi Oradea.

Paginademedia.ro vă prezintă programul Noaptea Agenţiilor în Bucureşti:

Ultima noapte de publicitate, întâia noapte de party. La Energiea!

La Energiea vei putea descoperi o explozie de vizualuri şi sunete marca Les Ateliers Nomad şi nicecream.fm. şi vei experimenta o transformare a spaţiului printr-un super show de lumină şi sunet.

Happy night cu pastel

Muzică live, ca să vezi cât sunt de talentaţi cei din echipa pastel, karaoke şi ateliere de handmade, ca să pleci cu ceva frumos acasă.

Facebook meet & greet la Head

Cei de la Head sunt curioşi să-şi întâlnească prietenii “necunoscuţi” de pe Facebook, pe care îi invită la ei în sediu: “N-o să-i chemăm niciodată la ziua noastră. Si nici ei pe noi la a lor. Dar putem să profităm de o ocazie ca asta şi să ne întâlnim. Ca să vedem dacă impresia din online supravieţuieşte contactului cu realitatea”, promit cei de la Headvertising.

Craft your happiness la TBWA

Intră pe 3 aprilie la The Ark şi o să ajungi cât se poate de happy şi cât se poate de sus. Adică la etajul 3, o ocazie fantastică să cunoşti echipa TBWA şi din ce sunt făcuţi (probabil compoziţia e cam aşa: panglici, baloane, bomboane,alcool, dans, poze, hashtaguri, o trotinetă şi un Mini).

ATELIER GRUP – Actor Climber Singer Superfly

ATELIER GRUP te invită la un party despre tine şi despre ce poţi face pentru a fi din ce ȋn ce mai bun. La orice.

Craft up your life with WebDigital

Eşti pasionat de Marketing Online? Ai un business online cool pe care vrei să-l promovezi? Gaşca WebDigital te aşteaptă cu idei nonconformiste prin care te vei simţi special în tribul tău de antreprenori şi marketeri online.

Despre Arta Consumului cu Creionetica

“Arta Consumului” este o introspecţie lejeră şi creativă. Conceptul campaniilor de conştientizare socială va fi concentrat într-o singură noapte de proiecţii, expoziţii şi discuţii, la Creionetica.

We>Buzz – come to the buzz side

Cei de la We Buzz meşteresc poveşti antrenante, intrigante sau amuzante, iar de Noaptea Agenţiilor deschid laboratorul de confecţii social media pentru toată lumea.

Hobby-uri cu “Call to action” la Hello Grup

Participanţii de la Hello Group vor fi invitaţi să descopere „cum merge treaba” într-o agenţie de BTL, de la departamentul de Client Service şi Strategie, trecând prin Creaţie şi ajungând în final la colegii de la Implementare, pentru o experienţă Hello.

Emoţie la roşu cu tNd’c advertising

Cei de la tNd’c advertising aşteaptă invitaţii în orice ordine, cu chef de vorbă şi de a despica punctul în roşu. „Roşu pentru că e agresiv, lasciv, invaziv, iubibil, rău de gură şi frumos pe buze, senzual şi nepotrivit.”, au zis cei de la tNd’c.

grupul Lowe vă invită la CEASTONBURY- the handcrafted festival

De la cântăreţi de renume, la designeri de nişă, ghicitori în aură şi pasionaţi ai artei îndoitului hârtiei, cei de la Lowe s-au pregătit cu de toate! În premieră şi în exclusivitate, One Big Band vă invită la un festival orchestrat&animat exclusiv de oamenii agenţiei, iar COMA & DREAM DEALERS vor urca pe scena principală a festului, într-un recital extraordinar.

Mario,Tamagotchi şi Tetris la Infinit Solutions

De Noaptea Agenţiilor, cei de la Infinit Solutions organizează cea mai tare petrecere de gaming. Vă aşteaptă acolo Terminator, Mario, Dinozaurul din Tamagotchi, Tetris, dar şi succesorii lor mai tineri: XBOX şi PS.

Pâine şi circ la MEC România & Mindshare Media

Cei de la MEC &Mindshare promit măşti, gogoşi, un talcioc, păpuşari şi un super-târg. „Jonglăm cu romanţe şi bufonerii, mimăm arta şi dresăm baloane. Mari şi mici. Avem talcioc, păpuşari şi cocoşei, vino-n târg la noi de vrei să te joci cu ei!” (MEC&Mindshare).

Procraftination at Jazz

Dacă ţi-e dor să freci menta, treci pe la Jazz de Noaptea Agenţiilor, unde poţi freca menta direct într-un Mojito. Şi îţi poţi perfecţiona skill-ul de a-ţi pierde timpul...cu stil.

After Six Café cu DDB & Tribal Worldwide România

Cei de la DDB& Tribal îţi propun prima colecţie de pasiuni de publicitari, strânse toate la ei la sediu, pe Praga 3.

Pentru că gif şi din seria Geometry Global

Ai mişcările lui Jagger? Dansul e normal la vârsta ta? Pune-ţi sneakersii de dans şi urcă pe scena Geometry Global.

Mixed drinks, crafts & crazy games la grupul Frank

Pe terasă, în recepţie sau la birouri, oamenii din Frank Group te invită în lumea lor, să descoperiţi arta cocktail-urilor, să vă jucaţi toată noaptea şi să ȋmpartăşiţi poveşti şi hobby-uri trăznite.

eventures Island

Ai nevoie de o provocare? Vrei să treci la următorul nivel? Cei de la eventures te invită să te joci alături de ei.

Seară de selfies cu Smart Corporation Group

SCG-Smart Corporation Group te invită la Selfie Party şi să îţi uploadeazi propriul selfie pe Facebook, cu hashtag-ul #makeaselfienotwork, iar ei promit să te premieze cu un goodie bag.

Kubis – clinica de recuperare creativă

Cei de la Kubis te invită să îţi faci o electrocreativogramă, ca să te lămureşti de ce boală creativă suferi şi ce ai de făcut.

House of PRO’s – The Public Advisors

La Noaptea Agenţiilor, la The Public Advisors, cuvinte precum task, research sau deadline se vor aplica activităţilor„de timp liber”. Sediul agenţiei va deveni House of PROs, un loc unde membrii echipei îşi vor ridica pasiunile la rang de profesie.

Rock up your life la Institute, the Café

La Institute, the Café îţi vei putea arăta skill-urile tale de maestru Guitar Hero, iar gazdele te vor aştepta cu un ultra boost de energie.

PQB – Digital. Unplugged. Party!

Cei de la PQB şi-au propus să arate digitalului cum se petrece în lumea reală şi promit o atmosferă de neuitat.

Programul evenimentelor Noaptea Agenţiilor din Iaşi, Timişoara şi Oradea poate fi consultat pe site-ul noapteaagentiilor.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus