Skip to main content

Decât o Revistă lansează bursele pentru jurnalişti „Viitor la Purtător”

 
Viitor la purtator - proiect Decat o Revista
Viitor la purtator - proiect Decat o Revista

Viitor la purtator - proiect Decat o RevistaDecât o Revistă/Asociaţia Media DoR, împreună cu ING Asigurări de Viaţă derulează programul de burse pentru jurnalişti „Viitor la purtător”, în perioada aprilie 2014 – decembrie 2014.

Publicitate

„Viitor la purtător” este un concurs de jurnalism pe teme sociale în cadrul căruia vor fi acordate cinci burse pentru realizarea unor materiale jurnalistice ample care să exploreze relaţia românilor cu viitorul personal: Sunt fatalişti? Pasivi? Dependenţi de alţii? Dimpotrivă?.

Proiectele pot fi înscrise până la data de 9 mai, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe 19 mai.

Obiectivul acestui concurs este să contribuie la generarea de materiale jurnalistice care să ducă la o mai bună conştientizare a problemelor de care un individ ar trebui să ţină cont în planificarea viitorului personal, potrivit unui comunicat de presă al Decât o Revistă.

Vor fi alese pentru finanţare propuneri care au în vedere schimbările sociale din România de azi, natura relaţiilor dintre individ şi familie, stat sau societate şi modul în care transformările prin care trec acestea vor influenţa societatea în viitor.

Cine poate participa?

Sunt invitaţi să participe la concurs toţi jurnaliştii interesaţi să dezvolte proiecte editoriale – reportaje, anchete, portrete – pe tema propusă. Aceştia pot fi angajaţi sau nu ai unei instituţii media sau colaboratori.

JURIU. Selecţia proiectelor va fi realizată de un juriu format din Gabriel Dobre, editor Decât o Revistă, Adrian Lungu, senior editor Decât o Revistă, Mircea Vasilescu, redactor-şef Dilema Veche, Cristian Pantazi, redactor-şef Hotnews şi Carmen Soare, director marketing ING Asigurări de Viaţă. Suma alocată realizării fiecărui proiect este de 1.000 euro (brut, echivalent în lei).

Mai multe detalii despre proiect şi modalitatea de înscriere găsiţi pe site-ul decatorevista.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ghita ghita
    scuze!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Acesta este numele revistei :)
  • ghita ghita
    "decat" sau numai ?

Trimite un comentariu

sus