Skip to main content

Discovery Channel lansează seria Dileme mortale

 
Dileme Mortale
Dileme Mortale

Dileme MortaleDiscovery Channel lansează din 2 mai seria "Dileme mortale", un program care îi invită pe telespectatori să reflecteze asupra unor scenarii extreme despre viaţă şi moarte.

Publicitate

Noua emisiune va fi difuzată în fiecare zi de vineri de la ora 22.00.

Iată cum sună una dintr provocările lansate de noua serie de pe Discovery: "Ce zici - ai şanse mai mari de supravieţuire dacă rămâi blocat într-o saună sau într-un congelator?".

"Cu ajutorul unei echipe de experţi în inginerie, fizică, biologie, matematică şi ştiinţele materialelor, seria Dileme mortale dezvăluie răspunsurile fascinante ale acestor scenarii bizare şi amuzante prin intermediul unor clipuri, grafice, studii de caz uimitoare din întreaga lume sau experimente care vor ţine telespectatorii cu sufletul la gură. De la dificila alegere de a lupta împotriva unui crocodil sau a unui hipopotam, la riscurile mortale ale unei diete bazate exclusiv pe morcovi sau burgeri, seria îşi propune să clarifice unele dintre cele mai bizare situaţii ce se pot ivi în viaţă, într-un mod cât mai distractiv", se arată într-un comunicat de presă al Discovery Channel.

Dileme mortale este un program produs pentru Discovery Networks International de October Films. Din partea Discovery Networks International, Elizabeth McIntyre este responsabil de acest program, iar Tom Gorham este producător executiv. Pentru October Films, Denman Rooke şi Gareth Malone sunt producători executivi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magazinuldebancnote magazinuldebancnote
    E bine venita emisiunea pentru ca sigur vom sti ce sa facem cand vom intalni un crocodil in subsolul casei sau cand ramanem blocati in congelator ca intram sa cautam carnea :)

Trimite un comentariu

sus