Skip to main content

Discovery a filmat în România. Vedeta unei emisiuni de supravieţuire a rezistat zece zile în Munţii Carpaţi

 
Ed Stafford 2
Ed Stafford 2

Ed Stafford 2Celebrul supravieţuitor Ed Stafford, cel care a rezistat 60 de zile pe o insulă pustie doar cu o camera de filmat, revine într-un nou sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford.

Publicitate

Discovery Channel va difuza, începând din 13 aprilie, un nou sezon din emisiunea "Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, format din cinci părţi.

Primul episod al acestui progrm a fost filmat în România, Ed Stafford având parte de o aventură de zece zile în sălbăticia din Munţii Carpaţi.

Cine este Ed Stafford?

Faimos pentru aventurile sale prin junglă când a mers pe jos timp de 860 de zile, în seria Amazonul parcurs la pas, dar şi pentru cele 60 de zile petrecute pe o insulă pustie în primul sezon al emisiunii Supravieţuire extremă cu Ed Stafford, Ed urmăreşte să demostreze că poate înfrunta orice condiţii, în orice loc de pe glob.

Despre noul sezon Supravieţuire extremă cu Ed Stafford

  • Filmat în Munţii Gran Sabana din Venezuela, Delta Okavango din Botswana, Munţii Carpaţi, coasta Australiei de Vest sau în jungla din Borneo, Ed este supus unor teste extrem de dificile, punându-şi viaţa în pericol în orice moment.
  • Complet expus, fără apă, hrana sau orice fel de ajutor, aventurierul are la dispoziţie 10 zile să scape cu bine, fără să fie răpus de forţele dezlănţuite ale naturii.

Despre producţia serialului

Supravieţuire extremă cu Ed Stafford este o serie comandată de Elizabeth McIntyre pentru Discovery Networks International şi produsă de Tigress Productions. Helen Hawken este producătorul executiv pentru Discovery Networks International. Dick Colthurst este producătorul executiv, iar Matt Brandon este producătorul seriei pentru Tigress Productions.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Scurtele de vineri, 11.04.2014 - Moga Florin
    […] . Ed Stafford, zece zile în Munţii Carpaţi. […]
  • Dezastre si fenomene naturale,Cosmos,Stiinta,Istorie si Turism-
    […] primei din cele cinci parti ale noului sezon al emisiunii, care va debuta pe 13 aprilie, scrie Pagina de Media.Ed Stafford este protagonistul unor emisiuni in care a demonstrat ca se poate trai in conditii […]

Trimite un comentariu

sus