Skip to main content

EXCLUSIV. Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc, scoşi de la emisiunea După 20 de ani. Pândaru: "Nu cunoaştem motivele"

 
LIVIU DRAGNEA - DUPA 20 DE ANI - PROTV - 2014
LIVIU DRAGNEA - DUPA 20 DE ANI - PROTV - 2014

LIVIU DRAGNEA - DUPA 20 DE ANI - PROTV - 2014

Publicitate

UPDATE. "Noi eram invitaţi permanenţi de la începutul emisiunii", a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro. De ce s-a luat această decizie? "Nu cunoaştem motivele. Este decizia lor", a spus Claudiu Pândaru.

Jurnaliştii Claudiu Pândaru – Mediafax Group şi Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar), nu vor mai fi prezenţi în talk-show-ul După 20 de ani, de la Pro TV.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cei doi jurnalişti au fost anunţaţi ieri, de către Gabriela Popescu, şefa ştirilor Pro TV, că nu vor mai face parte din talk-show difuzat duminică dimineaţă de Pro TV.

Contactată de paginademedia.ro, Lucia Antal, PR & Marketing Manager Pro TV, a declarat că emisiunea După 20 de ani va continua şi că în platou, alături de Cristian Leonte, vor fi prezenţi diferiţi jurnalişti în funcţie de invitat.

Lucia Antal, pentru paginademedia.ro: „Formatul emisiunii îl are pe Cristian Leonte gazdă, alături de jurnalişti invitaţi în studio. În emisiune, vor fi invitaţi diferiţi jurnalişti, în funcţie de invitatul din platou”

Claudiu Pândaru este director editorial al Mediafax Group. Cristian Hostiuc este director editorial al Ziarului Financiar. Compania Mediafax Group este deţinută de Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV.

După 20 de ani este unul dintre cele mai urmărite programe talk-show din România. În luna martie, fiecare difuzare a emisiunii a avut o medie de audienţă de aproape 300.000 de telespectatori pe minut în mediul urban (ceea ce înseamnă 2,9 puncte de rating)

Formula de prezentare a emisiunii era Cristian Leonte – prezentator şi Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc, în rolul jurnaliştilor care îi intervievau pe invitaţi.

Claudiu Pândaru: "Nu cunoatem motivele"

"Noi eram invitaţi permanenţi de la începutul emisiunii", a declarat Claudiu Pândaru pentru Paginademedia.ro. "Eram prezenţi în calitatea noastră de director editorial la Mediafax Group, respectiv la Ziarul Financiar", a continuat el.

De ce s-a luat această decizie?

"Nu cunoaştem motivele. Este decizia lor", a spus Claudiu Pândaru.

Citeşte şi: 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cezar I Cezar I
    Mi se pare atat de trist sa nu iti gasesti in viata un alt reper decat Gadea, ca imi vine sa te sfatuiesc sa dormi cu usturoi sub perna ca sa nu te muste Ion Iliescu. Dar nu iti bate capul cu aceste lucruri, dormi linistita, o sa vina un Pandaru la televizor ca sa iti spuna ce trebuie sa faci. Noapte buna!
  • Talkshow Talkshow
    Slaba prestatia celor doi baieti de carton ai lui Sarbu. Cuminti, fara sa puna probleme invitatilor, cu intrebari cat va fi cursul de schimb leu/euro in vara sau la fileu de genul cati kilometri de autostrada veti face, nu poti sa spui ca dai pe afara cu intrebari inteligente intr-un talkshow. Guran poate sa le dea lejer lectii celor doi de jurnalism, inclusiv despre cum sa pui intrebari despre economie fara sa fii penibil. Daca e adevarat ca vor rula de acum jurnalisti in functie de invitat si de subiect, cred ca emisiunea se va revitaliza si va avea mai multa prospetime, sper eu si un plus de competenta avand in vedere ca ruleaza la postul cu cea mai mare audienta si are invitati de calibru mare.
  • Expertul, Expertul,
    Cesnavicius este doar un executant a lui Christoph Mainusch, unul din cei doi sefi CME, si CEO TV Nova. Christoph Mainusch cand a condus alpha media group, a incercat sa concedieze 45% din angajati, dar angajatii au amenintat ca opresc emisia postului, iar sefii RTl au decis sa paraseasca grecia, si sa vanda actiunile. Christoph mainusch a desfiintat departamentul de marketing la RTl Croatia.
  • 24/24 24/24
    Asa e, unul care sa citeasca "servite" de pe foaie ca el gasesti mai rar! Crede-ma, am lucrat cu semidoctul! :)))
  • Parerea mea Parerea mea
    Prin inlaturarea celor doi se intelege ca de acum inainte tot ce-i apartine lui A. Sarbu nu mai are ce cauta pe Pro Tv sau pe televiziunile CME, vorbesc aici de gandul.info, ZF, prosport.ro...
  • ioana ioana
    O emisiune la care ma uitam cu placere. Sper sa ii revad curand pe cei doi la tv.
  • ioana ioana
    Asa e! Unul bun cum e Gadea trebuia. Bati campii cu gratie prietene. Pacat! Cea mai buna echipa, cele mai bune interviuri!
  • un fost un fost
    Ideea e f corecta. Pandaru si Hostiuc nu-s niste invitati permanenti incisivi, ci niste insipizi pe ecran. Nu le contest competenta in meserie pe print... Dar sa vedem si alte figuri alaturi de moderator e char o idee buna. Si poate cineva se gandeste ca e timpul ca si "super-jurnalista" Gabriela Popescu, care n-a facut un reportaj in viata ei, sa se apuce de altceva. Singurele ei "merite" sunt teroarea, urletele si jignirile la adresa colegilor, pe care ii trateaza ca pe niste negri pe plantatie!
  • dan c. dan c.
    Mi se pare ca e unul dintre cei mai buni jurnalisti, iar prestatia lui din emisiune era excelenta.
  • 24/24 24/24
    Pandaru este printre cei mai fara-de-substanta tipi serviti de Sarbu pe post de jurnalisti. Doar un specimen ca asta poate rezista intr o functie de conducere la Sarbu.
  • Andrei C. Andrei C.
    Un jurnjalist competent l-ar fi intrebat pe jurnalistul de clickuri Pandaru ce cauta la emisiunea aia. Raspunsul ar fi fost acelasi: Nu cunosc motivele.
  • Felix A. Felix A.
    Era si pacat sa ii urmaresti pe cei doi doar 20 de minute pe saptamana (completat de 40 de minute de reclame). Sirbu va inova din nou piata si va lansa un nou shou pe frecventele gandul.info. Se va numi Penibilii, si vine cu personaje surpriza care le vor aduce zambetul pe buze la toti romanilor. Pentru ca una e ca un roman sa gandeasca liber si alta e atunci cand gandeste in grup. Din 21 mai, prostia se da pe cartela. Tu ce mai astepti?
  • eu eu
    asta, "Cernavicios" a venit sa distruga munca de 19 ani a unor oameni care au fost ghidati si instruiti de Sarbu, care au ridicat un imperiu media iar el isi bate joc.... Nene , du-te acolo la tine si distruge munca altora....
  • Andrei Andrei
    Pe incompetentul ala de Cesnavicius nu-l da nimeni afara?
  • Cezar I Cezar I
    Erau jenibili. Atunci cand iti trebuie trei oameni ca sa faci fata unui invitat ca Elena Undrea, inseamna ca te mananca incompetenta. Dar emisiunea era un pretext pentru ca Sirbu sa isi plateasca jenibilii cu banii actionarilor de la CME. O alta shtrengarie, cum s-ar zice.

Trimite un comentariu

sus