Skip to main content

Expres Magazin, în variantă print, a reînviat

 
Expres-Magazin_Oana-Stanciulescu
Expres-Magazin_Oana-Stanciulescu

Foto: Sursazilei.ro
Foto: Sursazilei.ro

Publicitate

Publicaţia lansată în anii 90 de Mihai Cârciog şi Ion Cristoiu a fost relansată pe print de către jurnalista Oana Stănciulescu, realizatoare de emisiuni la Antena 3.

„Într-un moment în care majoritatea publicaţiilor aleg să-şi continue existenţa exclusiv online şi în care ediţiile tipărite sunt mai degrabă o raritate, Expres Magazin se întoarce pe print.”, se spune într-un anunţ pe site-ul publicaţiei.

Primul număr al ziarului, ce va avea o apariţie lunară, reuneşte articole semnate de jurnalişti de la ExpresMagazin.ro (Oana Stanciulescu, Razvan Zamfir), DCnews.ro (Bogdan Chirieac, Val Valcu, Razvan Dumitrescu, Crisan Andreescu), SursaZilei.ro (Andi Topala), Cotidianul.ro (Magdalena Popa Buluc), LumeaJustitie.ro (Razvan Savaliuc). Semnatari mai sunt şi Sorin Roşca Stănescu, Petre Mihai Bacanu, Ilie Şerbănescu, Mircea Coşea, Dana Grecu, Marius Ghilezan, Adina Anghelescu, Nicolae Noica, Sorin Cucerai, Filip Iorga, Andreea Munteanu, Cătălin Vărzaru.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ileana M. Ileana M.
    Si ce daca este o "fanatica" sustinatoare a lui Crin? Si eu sunt.
  • didi didi
    mda, daca e cu dcnews si cu sorin rosca stanescu, o sa il ocolesc atat in print cat si in online.
  • Adi Adi
    Mă gândeam să lansez și eu The New York Times. Am tot dreptul: l-am citit de cateva ori!
  • daft daft
    Jignesti o breasla intreaga daca pui termenul de jurnalist alaturi de numele din articol. Baietii aia sunt mai mult antenisti, niste trompete acefale ale patronului, ceea ce se vrea si ziarul...valoreaza ca ziaristi tot atat cat valoeraza ca realizatori tv, adica 0.
  • Alina Alina
    Intrebarea era cine i-a transferat-o Oanei Stanciulescu. Era o intrebare mai mult retorica.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Marca este a Oanei Stănciulescu. A fost, pe vremuri, a societății Expres.
  • Alina Alina
    Oare cine sa le fi donat marca ”EXPRES MAGAZIN”: Ion Cristoiu sau Cornel Nistorescu?
  • Miss Miss
    La emisiunea din 12. 04.2014, Oana Stanciulescu a spus referitor la Marea Sarbatoare de peste cca o saptamana :" Duminica Nasterii Domnului"!!?
  • ilinois B1 ilinois B1
    @ Ileana Lucaciu ! Ai perfecta dreptate ! Le doresc , imi pare rau sa zic , ESEC TOTAL si GRABDNICA INSOLVENTA !
  • Ştefan Celmic Ştefan Celmic
    Reînvie prin bască! Expres magazin a fost o revistă editată de trustul Expres, sub conducerea lui Ion Cristoiu, Ilenei Lucaciu şi a lui Daniel Tomescu (RIP). La vremea respectivă, publicaţia avea un tiraj de peste 300000 de copii săptămânal şi o echipă de reporteri, redactori şi investigatori excepţionali. Mazetele astea listate de Oana Stănciulescu au tot atâta legătură cu presa, câtă are şi revista cu cea originală.

    Oricum, nu e niciun motiv de indignare: se vor duce în cap înainte să imprime al doilea număr.
  • geo geo
    Nu stiam ca exista o aripa pro-liberala la Antene...din cite cunosc, jurnalistii trebuie sa fie apolitici, echidistanti, corecti, fara simpatii politice.
  • Barbu Barbu
    Majoritatea semnatarilor reprezinta aripa pro-liberala din Antena 3. Intre ei, Oana Stanciulescu este chiar o apropiata a PNL si o fanatica sustinatoare a lui Crin Antonescu.
  • ileana lucaciu ileana lucaciu
    Am fost niște ani buni redactor șef al acestei publicații și este un furt jalnic însușirea acestui titlu de lătrătorii de la mocirla antenelor. Doar două nume din lista noului Expres Magazin au publicat în revista de atunci. Nu se relansează această publicație, îi este doar furat titlu pentru manipularea informațiilor unde cei citați mai sus sunt ași.Nimic însă, nu mai miră pe nimeni astăzi, când mass media s-a degradat alarmant.
  • geo geo
    Avind in vedere ca editorul si majoritatea semnatarilor articolelor/comentariilor/editorialelor sunt angajati ori colaboratori ai Antena 3 este lesne de inteles ce directie va avea...spre disperarea lui Cristoiu.

Trimite un comentariu

sus